Elifbdk53 Aaayseeert benim şu anlık normal doğum çünkü bundan önce iki normal doğum yaptım en güzeli normal doğum yani 3 çocuğum ama yinede normal istiyorum Rabimin izliyle Buda normal gözüküyor Rabim hepimizin doğumunu kolay eylesin bir sancıda kurtarsın🤲🌸
Rojdiyebiri plnzkn hemen bebeğimi kucağıma almak istiyorum ya daha 14+3 haftalığız şubatta doğum 6 ay var😕
Aaayseeert Elifbdk53 benim de ilk olacak ama normal istiyorum inşallah başarabilirim artık gelmesini bekliyorum bakalım 🫶siz maşallah ne güzel pıt pıt doğurmuşsunuz
Elifbdk53 Aaayseeert bol bol egzersiz yaptığınız zaman yürüyüş yaptığınız zaman bunların faydaları da oluyor ama üçüncüde hiç cesaretli değilim ama Rabbim cesaret veriyor ya adı üstünde en normali normal doğum
sedashn53 Agustosannesi_ inşallah dönerler ben hiçbi xaman niyetimi umudunu kaybetmek istemiyorum beynimde kalbimde sezeryan olucagıma dair h böyle bir beklenti yok
Aaayseeert Elifbdk53 bende yapıyorum inşallah faydası olur nasip artık sağsalim alalım bebişleri kucağımıza 🫶
kahvekedi haftadayım. Bilmiyorum ki kaç kaldı🤭😯😅 Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah 🤲🏽
yagmur_4119 plnzkn 37+3 malesef doğumum hala belli değil makat pozisyonunda olan bebeğin kendisinin gelmesini beklicekmis doktor haftaya kontrol um var ozaman söyler inşallah
gumusyusufoglu21 Bugün 39 hafta oldum doktor bugün haftaya sancın gelmezse sunı sancıyla bastacaz dedı . Bıraz daha beklemeyelı mıyım suni sancı da ıstemıyorum
Mrv_28 diloscvs orası öyle gerçekten bakalım doktor gününü bekler diyor 26 Ağustos’ta sezeryan olacak