rk_waiting anonim211 aaa nasıl ya, acilde mi verdiniz acaba ? Ben anlamadım özel hastanede verdim aslında. Sizin basık sonuçlarınız
elifnurkiricigmailcom rk_waiting Sonuç çıktı mı bizide haberear edin herşey yolunda olsun sağlıkla al inşallah kucağına
rk_waiting anonim211 çok sevindim, güzel ilerlemiş diye anlıyorum 🌸 Allah hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin
anonim211 rk_waiting çok teşekkür ederim inşallah aynı şekilde ilerler senden de güzel haberler bekliyorum 🌸
rk_waiting elisamommy ay çıkmıyor ya kafayı yiyeceğim. Şimdi öğle arası bitti diye bir daha arayacağım doktoru
anonim211 rk_waiting bacıım özelde verdiğin e nabıza çok geç düşer ki hastanenin sisteminden bakcaktın 😂
azizekara58 Bende 8 ağustos transfer oldum tüp bebek ile yarın kan vermeye gideceğim ama önce dayanamadım verdim 13-68-223 şeklindeydi en son pazar 223 çıktı yarın da bakalım. Çam sakura da tedavi görüyorum inşallah sizinde pozitiftir
rk_waiting azizekara58 aa öyle mi transferin kaçıncı günleri bunlar acaba ? Çok sevindim gözünüz aydın 😊 benim de sonuçlarım çıkmış ama e nabızda görünmüyor hastaneye gidiyorum şimdi
rk_waiting anonim211 Çıktı arkadaşlar 🥰 sonucum 285💃 hepinize çok teşekkür ederim bu arada, çok korkmuştum o gün yanımda oldunuz ♥️
1_Ozgnn rk_waiting ayyyy inanmıyorum o kadsr çok sevindim ki kendi haberimi alsam bu kadsr sevinirdim ayy gözün aydın sağlıkla sıhattle gelsin vaktinde gelsin Aminn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🕊️🥹 ay çok duygusallı yaaa birde o kadar üzüldün ettin 😍😍😍
rk_waiting 1_Ozgnn Evet zordu gerçekten, çok şükür güzel haber aldık♥️ bugün de ikinci test var bu da güzel gelirse biraz daha rahatlayacağım 😅 Allah diğer isteyenlerin işini kolaylaştırır inşallah 🙏