mavitrn Kızlar ilişki üzerinden 11 gün testi pozitif olanlar var mı yada 11 gün negatif 12 gün pozitif olan var mı ve hiç belirtisi olmayan bi göğüs hassasiyetim var
mirbusra mavitrn benim kızımda 15 gün sonra bile kanda çıkmadı 7 haftalık kalp atışı gözüktü geç döllenme dedi cnm bazen erken dönemde gözükmeye biliyor
Hedwig mavitrn ben eczacıyım hergün test yaptım raftan alıp yapmak çok kolaydı çünkü. 14. güne kadar testim hep negatifti. Beklenen adet günümde pozitifi gördüm sadece. Predictor early ile yaptım bütün testleri de.
Sevinc_Seferova99 mavitrn testi atmamıştım. Ertesi gün baktığımda çooook çoook silikti. Amma çok dikkatle bakınca ve testin pozitiv olmasını isteyen biri görebilirdi ancak😀
Cansin_01 Benim 11.gun negatifti ve artık dönmez yapmam test dedim 12 .gün bulantılarım oldu çok kötü ve 13.gun pozitif görmüştüm. Kimyasal oldu. Yani olabiliyor bir günde değişebiliyormus bunu o gün anladım
mavitrn Cansin_01 ilişki tarihinize göre mi 11 gün negatifti sonradan pozitif çıktı benim ilişki tarihim belli çünkü üzerinden 11 günüm bugün negatif
mavitrn mirbusra ama benim geç döllenme ihtimalim yok tek ilişki oldu bugün 11 günüm ve negatif çıktı
mavitrn Sevinc_Seferova99 bende şuan görmek istediğim için bakıyorum bakıyorum ama görünmüyor ☺️ üzülüyor insan işte bugün 11 günüm oluyor ilk idrarla yaptım
mavitrn Hedwig umut oluyor insana peki ilişkiden emin olduğun tarih varmıydı üzerinden kaçıncı günün geçmişti
Hedwig mavitrn ilişkiden 14 gün sonraki testim pozitif verdi. Zaten o arada başka ilişki olmadığı için eminim tam günden ☺️
Cansin_01 mavitrn evet ovulasyon takibi yapmıştım testle.. çatlamanin üzerinden 11.gün negatifti.. erken zaten şuan… 12-.13 gün geçmeden belli olmaz kanda bile 10 günde belli oluyor idrara geç yansiyor
mavitrn Hedwig çok değişik o zaman döllenmesi geç oluyor sanırım benimde bugün tek ilişkim olduğu için 11 günüm negatif hiç belirtim de yok üzgünüm 😞
Hedwig mavitrn benim de tek belirtim adet olacak gibi karın ağrısı ve göğüs hassasiyetiydi. Onun için zaten adet olacağıma çok inandırmıştım kendimi. Test yapmamım amacı da gerçekten çok kolay olmasıydı. Bir de çıkarsa tam kaçıncı gün pozitife dönecek diye merak ediyordum.
Cansin_01 mavitrn hayır 11.gun bişey çıkmadı negatifti.. 13.gun test yaptım pozitifti… Hatta hiç yapmazdım ben belirtilerm oldu 12.gun mide bulantılarim yüzünden bişey yiyemedim icemedim. 13.gun yeniledim testi pozitif
mavitrn Hedwig evet öyle oluyor benim adet günümde o sancıları yaşamıştım olmamıştım ama bu ay çok umutluydum