ada1234 Arada sancım oluyor ama aşağı vajina komşumda normalın dışında aşırı baskı hissediyorum özellikle sancı girdiğinde kakam geliyormuş gibi ama gelmiyor bu doğum sancısı olabilir mi
Ayse3695 ada1234 kaç haftalıksın canım çünkü bende hep vajinada hıssedıyorum bebegı çıkacak Mış gıbı ama genelde normal denılıyor
erse61 ada1234 dogum sancisi belirli araliklarla olur ve git gide araligi azalir. Suyun gelmemis nişan gelmemisse suan yapacsk bir seyin yok dogum yakin herhalde yat uzan dinlen gecebilir de baktin git gide sıklaşıyor o zaman doktora gidersin
busbus222_ ada1234 bebekte büyüyor ya belki aşağıya baskı yapıyordur bi görünseydiniz veya doktorunuza ulaşsnz
ada1234 busbus222_ 1 hafta önce aynısı oldu nst ye girdim sancı çıktı ebe doğum sancısı dedi ama erken dedi yatış vardı kabul etmedim eve geldim bir süre sonra geçti
busbus222_ ada1234 o zman bi görünün muayene olun derim bir iki hafta daha geçseydi sizin içinde bebiş içinde iyi olurdu
ada1234 erse61 gittim biraz önce nst de sancı çıkmadı ama açılmam varmış doktor Bekleyelım bir hafta daha dedi 37 de olmadı doğumu başlatırız çektiğim sancılar açılma sancısıymış 🥺