mizginasmin Kızlar perşembe günü nişanım geldi 4 gün oldu ama hala doğum belirtisi yok düzensiz ağrılarım oluyor ara sıra okadar. Sizin de böyle mi oldu tahmini nişan geldikten sonra ne zaman doğum başlar
Nilozof mizginasmin Merhaba gebe okulunda bize nişandan bir hafta sonraya kadar doğum olabilir demişlerdi. Bir iki haftayı bulabiliyormuş bazılarında. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz 🤍
mervepolat34 mizginasmin 39+4 üm sekiz gün önce nişanım geldi kızımda nişandan bir gün sonra suyum gelmişti bunda tık yok
mizginasmin basaksu şöyle afedersin sarı sümüklü yapıda bişeydi ondan önceki gün kahverengi lekelenmem oldu çatı muanesinden sonra pembe kahverengi leke oldu diğer gün nişan geldi
basaksu mizginasmin bende 38+0 oluyorum yarın bir haftadır sarı beyaz sümüksü yoğun peçeteye gelen akıntım var acaba nişannmı mukus tabakası mı emin olamıyorum o yüzden sormak istedim
mizginasmin basaksu benim vajinal enfeksiyonum vardı sarıydı. Enfeksiyon ve nişan ayırt ediliyor dikkat edersin . Nişan sümüksü yapıda uzayan bir parça oluyor bazen sarı da olabiliyormuş hafif kanlı da olabilir buna dikkat edin
mizginasmin @“basaksu”#p41123116 doktoruna danış bence bilgisi olsun 1 haftadir devam ediyorsa enfeksiyon da olabilir nişan 1 hafta sürmez
mizginasmin mervepolat34 gelmek istemiyorlar sanırım benimde 5 gün olacak tık yok ara sıra düzensiz ağrım oluyor o kadar