tubanurkaya6734 Şuan 11+3 deyim mide bulantılarım çok vardı dün hafifledi bugün çok çok daha hafifledi bir şeyler yiyebiliyorum normal mi bu arada ikizdi birinin kalbi durdu mide bulantısının kesilmesi biraz endişelendirdi
esrasvlms tubanurkaya6734 tekil gebelik benimki bende de 11. Haftada bulantı tamamen bitti tüm belirtiler yok olmuştu. Doktor normal olduğunu söylemişti ilk trimesterin sonuna yaklaşıyorsun dedi. Şu an 16 haftalığım o günden sonra en fazla üç dört kez bulantım olmustur
pofidikanne tubanurkaya6734 benim de öyle oldu somra ara ara yine oldu bazen oluyor umarım senin öyle olmaz hiç
gizemiaaa tubanurkaya6734 gayet normal benim de ikizdi birinin kalbi durdurulmuştu o haftalarda ama midem bulantım gidip geliyordu sonra tamamen kesildi panik yapma diyeceğim ama elinde değil biliyorum
whosmama tubanurkaya6734 bende 11 hafta ikiz gebelik maalesef benim halen devam ediyor hergün dua ediyorum nolur bitsin artık sa doğru dürüst yemek yiyebileyim diye🥺 bence çok şanslınız
tubanurkaya6734 esrasvlms evet happy mom da öyle demiş vücut alışıyormuş sanırım hormonlara bugün bi anda kesilmesi endişlendirdi yanma oluyor hafif hafif
esrasvlms tubanurkaya6734 iki üç günde bire düşüyo bulantılar sonra haftada bire tamamen kesiliyo sonra. Bende öyle olmuştu. Şu an göbeğim olmasa kendimi hiç hamile gibi hissetmicem 😂
esrasvlms tubanurkaya6734 ben sadece iki kilo verdim bu süreçte iştahsızlıktan bir kilo geri aldım hala -1deyim. İştahım tam düzelmiş değil hala. Zaten normalde de çok yemek yemeyi seven biri değilim. İnşallah bi an önce sen de toparlarsın ❤️
tubanurkaya6734 gizemiaaa evet 7. Haftadayken birinin kalbi durdu şuan 11+3 diğer bebek insan korkuyor valla
tubanurkaya6734 whosmama çok bulantı çektim birinin kalbi durdu ama doktor ikiz olarak devam edeceksin belirtilerini filan dedi inşallah sizinki de hafifler geçer Allah yardımcınız olsun inşallah
whosmama tubanurkaya6734 Allah sizi cennette yavrunuzla kavuştursun inşallah 🙏 evet ikiz olunca sanırım belirtiler iki kat mı anlamıyorum inşallah en kısa sürede geçer çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏 hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızı ♥️