meryys Kızlar isimli değil de normal hastane çıkışı nerden aldınız bana fiyatlar pahalı geldi 2500 3000 diyolar ikizlerim için alacağım da
fikretbaciniz meryys ben ikizlerime 1400 tl ye almıltım sadece isimli tulum ve şapka 5li hastane çıkışı almıştım 500 tl fln dı e bebekte dediğiniz tarz e bebekte var 1100 tl fln iki tane alınca yine 2500 fln geliyor
betmoms1 meryys az önce instagramda takip ettiğim bir hemşire paylaştı, linki aşağı bırakıyorum https://ty.gl/yzyzmn45igniq
meryys fikretbaciniz 1 tanesine o fiyat dediler şaşırdım yanii birde ne kadar giyecekler ki isimli nerden yaptirdiniz
zeliesila27 Trendyoldan yaptırdım 1600 TL’ye battaniyesi yastığı felan var hep bakabilirsin Ordan çokta kaliteli geldi
fikretbaciniz meryys Trendyol handemnakıştasarım dan yaptım balım benimkiler çok küçükleri erken doğdular 4 ay giydiler ama bebeğiniz zamanında doğsa 2500 civarı yine 2 ay fln giyer
BKZ meryys çok pahalı ben 10 lu isimliyi bile 1100 e aldım hem de nakışlı yani isimli olmayanlar 400 e bile var e bebekte