sym_890 Kızlar hamileliğin ikinci tirmesterında hamile pilatesi yapan varmı zararını yada yararını görenler varmı
uykucukoalaanrs sym_890 yok kız ne zararı olcak çok faydasını görürsün ben haftada 2 gün gidiyorum pilatese 36. Haftadayim çok şükür şu anlik bel sırt ağrım kramp olmadı sadece artık ağırlaştığım için halsizlik var
tupbeybi sym_890 14.haftadan beri pilates stüdyosunda hocayla beraber çalışıyorum. Çok iyi geldi, ağrım yok, ödemim yok, 40.hafta hala çok dincim, doğuma faydası olacağını düşünüyorum
lokismommy sym_890 brn 24.haftamda başladım gayet de iyiyim bebeğim de iyi ödemlerim ağrılarım pek olmuyor sıcaklar hariç gün içinde de dinç hissediyorum rahatlıyorum
nur_cill 23+6yım 20. haftadan beri pilates yapıyorum, haftada 3 gün. Pilates topu ve pilates bandı aldım video açıp yapıyorum. Belime ve bacaklarıma çok iyi geliyor doğuma kadar yapcam. Tabi haftaya göre yapma sıklığı artıyor ve tavsiye ediyorum 🥰
08082434 nur_cill pilates topu ve bandı nerden aldınız bandın rengide önemli sanirim onu hangi renk almıştınız ve youtubdan mı takip ediyorsunuz? Bende alıp evde yapmak istiyorum onun için sordum
ozgbk Daha önce pilates yapmadıysanız evde tek başınıza yapmanızı önermem. Bir hoca ile çalışmak daha iyi olur, doktorunuz da onay verdiyse. Ben hamilelikten önce 4 yil düzenli bir şekilde gidiyordum. Şu sıcaklar geçsin tekrar devam edeceğim. Fiziksel olarak faydasının dışında ben zihinsel rahatlama sağlamasını seviyorum. Kafamı boşaltıp geliyordum hep. İyi hissettiyor.
no99 Ben hamileliğimi 7.hafta da öğrendim ve o güne kadar ağır fitness antrenmanları koşular yaptım genel testlerimizde çok şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı 12.haftaya kadar dinlendim. 12. Hafta doktorumun tavsiyesiyle hamile pilatesine başladım her akşam da eşimle yürüyüş yapıyoruz gerçekten tüm gün hareketsiz kalmak çok daha dezavantaj ve riskli olduğunu düşünüyorum, hareket berekettir 🫶🏻🌸
sym_890 no99 hep bi eskilerin verdiği algılar varya yürüyüş yapmayın hareket etmeyin erken doğum riski olur felan die bizi korkuttular hep benimde ilk hamileliğim hemen hemen her gün yürüyorum ama bi yandan da korkuyorum o kadar yürümeye ne yalan söyliyim o kadar çok zihnimizi korkuyla donattılar ki
BloomingMama Haftadan biri gebe okuluna gidiyorum orada yapıyorum orada öğrendiğim hareketleri evde kendi pilates topumla yapıyorum şimdiye kadar hiç sırt bel bacak ağrım ödemim çok fazla olmadı inşallah doğumada yardımcı olur şuan 30 haftalık her gün de bir saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum
ozgbk sym_890 o zaman kesinlikle uzmanla çalışın. 🌼 iyi araştırın ama son zamanlarda her yerde pilates studyolari açıldı, belgesi olan ve uzman bir hoca bulmanızda fayda var.
sym_890 ozgbk doğuda yaşadığım için maalesef çok öyle uzman hoca eğitmen bulma gibi bir şansım yok ben doktoruma danışıp youtubeden uzman eğitmenlerin yayınladığı videolarla yapmayı düşündüm
nur_cill 08082434 pilates topunu arkadaşımdan aldım almış kullanmamış kutusunun üstünde ‘cosfer’ yazıyor, bandı da Trendyoldan aldım rengi pembe. Rengi niye önemli ki? Şimdilik YouTubeden bakıyorum ama gebe okuluna gitcem ondan sonra ordan öğrendiklerimi evde devam etcem