BKZ haftadayım az önce belimden karnıma giren bi ağrı oldu yarım saattir devam ediyor da bu hafta normal mi ne zaman geçer bu sancı nasıl geçiyor
Defnemmmm_ BKZ canım bende 31+2 normalde olurdu 28 den beri ama bugun gelen sancilar 30 saniye sürdü kasık ağrısı bel ağrısı karın sertleşmesi 6 kez oldu inşallah yalanci sancılardır
glcnn2 BKZ Allah Allah çok sık olmadığı sürece korkmayın inşallah yerini değiştiyordır belki de gönlünüzü ferah tutun
humaakusu BKZ uzanıp dinlenince de geçmiyor mu 4 saattir olması normal değil bir anda mı hareket ettin acaba anı hareketlerdende oluyor bazen bu tür ağrılar bir doktora git için rahat etsin ♥️
Minikzd benim 35. haftalarımda 2-3 saat sürdüğü oldu belden kasığa düzensiz ağrı uzun sürünce korktum ama yerimde duramadığım bir sancıydı yalancı sancıymış
babyonn Ben böyle ara ara düzenli giren sancı sebeple acile gittim nstde sancı çıktı sonra yatışım falan oldu isterseniz bi nst çektirin acilden hemen bakıyorlar
meltemsak 36 haftalık hamileyim 4 gün oldu 4 gündür ara ara kasıklarıma ağrı vuruyor yalnci sancı mi analamadim pek doktora ne zaman gitmem lazım bu durumda