denizhelensarpberat sevimlipolyanna Allah yardımcın olsun kuzum benimde böyle erken başlamıştı çubuk kreker ye ayran iç yağlı yiyeceklerden uzak dur birde sürekli su iç zaten bebiş 8 haftalık falan olunca da doktor bana ilaç vermişti ben onu içip 13. Haftana kadar bulantılarla uğraştım ama hiç ilaç kullanmayıp bu süreci geçiren hamislerde var
1melekannesi__ Haftada başladı 13 e kadar kafamı yastıktan kaldıramıyordum yemek kokusu alsam bütün gün kusuyordum aslında açım ama yiyince geri çıkarıyordum zorla az az yemeye çalış ve yedikten sonra dinlen hemen kalkma . serumda 1 yada 2 gününü kurtarır sonra etkisi geçiyor ilaç olarak prizin kullanıyorum sabahları aç bir tane bütün günümü rahatlatıyor şuan 14 haftalık olduk birden kesildi bulantı doktorundan ilaç isteyebilirsin rahatlatır o
LeylaArda Meral_63 dogru falan degil bacim ilk hamileligim bebek cinsiyyeti erkek 3 ay boyunca mide bulantisi kusma yasadim, kisiden kisiye gore degisiyor hamilelik sureci, bunun cinsiyyetle alakasi yok
alynaksee haziran15 şu an 26+5 haftalık erkek bebeğine hamileyim. 12. Haftaya kadar her akşam midem bulandı işten sonra. Sabahları hiç mide bulantım olmadı. 13. Haftaya girer girmez geçti 🫶🏻 güzel geçsin inşallah 🤰🏻💙
haziran15 alynaksee bende buğün 13 haftaya girdim ayy inşallah bende de geçer benim de akşamları midem bulanıyor sabahları iyiyim sadece böyle dalgalanıyor sabahları ama akşamları kendimi tutamıyordum yani çok midem bulanıyor ben de erkek annesiyim bakalım ya sağlıkla gelsininşallah benim de mide bulantılarım geçer
leonlulu masal1234567 tansiyon düşüklüğü baş dönmesi yaptı canım ama normalde de düşük tansiyonum gebelikte daha da düşmüştü
babyonn sevimlipolyanna ay çok sevindimmm 😍 ben de aynı şekilde böyle forumlarda görmüştüm ekşi yeşil elma önerisini her yere yazıyorum gördükçe çünkü gerçekten 4 ay kusmuş biri olarak çantamda dilimli şekilde her yere götürür birer ikişer ağzıma atarak geçirirdim günü bir anda yemek yerine dilimleyip yanınızda tutun bulandıkça atın ağzınıza nasıl ferahlatıyor insanı☺️
tugbasoylu0709 sevimlipolyanna herkeste farklı oluyor gerçekten benim altı haftalıkken başladı 19 haftalık neredeyse beş aylık olucak hala devam ediyor kişidrn kişiye değişiyor
cansu_can35 sevimlipolyanna ya vallahi benim hiç olmamıştı 30+2 deyim kusmaktan artık kasıklarım parçalandı zorlandığım için Allah yardım etsin 😭ilk defa oldu 8. Ayda
seydayl sevimlipolyanna benimde 6 da başladı 18 de düzeldi inşallah hızlıca geçer sizin için genelde annenize benziyorsunuz annenizin hamileliği nasıl geçmişse o şekilde gidiyor
sevimlipolyanna babyonn daha önce hiç aklıma gelmemişti öyle yapayım bende. Çok teşekkür ederim tekrardan kuzumm 😍❤️❤️
sorry Benim diğer üç oğlumda hiç bulantım vs olmamıştı bu hamilelik de ciğerim söküldü cinsiyetten falan diyorlar ben inanmıyorum ama bakalım bugün öğreneceğiz