sevimlipolyanna 6+0 bugün tatilden geldik. Sadece yorgunluk vardı. Ama şu an yoğun bir şekilde midem bulanıyor. Denizden sonra üşüttüm mü yoksa hamilelikten mi bilemedim 😥
aleynanur0 sevimlipolyanna ben 12 haftadayım henüz bişey yok bence herkeste farklı oluyor inşallah kesilir hemen seninki de 🫶🏻
alperkbra sevimlipolyanna benimde aynı oldu hatta onun için uyandım şimdi sabah ezanı okunurken :) bende 6 . Haftadayım şimdiye kadar hiç olmadı bulantım ama şuan yoğun bır bulantı var . İlk hamileliğimde çok erken başlamıştı ve daha yorgundu bulantılarım mide bulantım olunca anlamıştım onda hamile kaldığımı bunda hiç şüphelenmedim ikisi de planlıydı
negerekvarrr sevimlipolyanna 6. Haftaya girer girmez başladı bebeğin kalp atısı oluşunca mide bulantısı başlarmış
fasulyelili pelosu evet başlıyo ben mide bulantısı ve baş dönmesi ile öğrenmiştim hatta ilk testimi yaptım
HaticeC123 İlk hamileliğimde hiç yoktu mide bulantısı vs hatta 2 aylıkken öğrenmiştim hamile olduğumu. Şimdi 5 haftalığım baş dönmesi ayakta durcak halim olmuyo az az mide bulantısı var 🥹
Meral_63 hatice13445 erkek bebekler rahat gebelik yaparmış doğru demeki ☺️😀 sağ Salim kucağına alırsın inşallah bacım
Busranur_mnts sevimlipolyanna ilk gebeliğimde sabah hafif midem bulamırdo 2 lokma yiyince geçerdi kusmadım hiç Ama bu gebeliğimde 6 haftada başladı aşırı koku hassasiyeti de var bebeğimin bezini değiştirirken defalarca kustum 🫠🫠
LeylaArda Meral_63 dogru falan degil bacim ilk hamileligim bebek cinsiyyeti erkek 3 ay boyunca mide bulantisi kusma yasadim, kisiden kisiye gore degisiyor hamilelik sureci, bunun cinsiyyetle alakasi yok
Elaelf sevimlipolyanna sevimlipolyanna Bende 7+1 im 6. Haftada başladı benimde özellikle sabahları mide boşken midenin acı suyu dedikleri asit gibi bişey çıkıyor ilk hamileliğimdede böyleydi
alynaksee haziran15 şu an 26+5 haftalık erkek bebeğine hamileyim. 12. Haftaya kadar her akşam midem bulandı işten sonra. Sabahları hiç mide bulantım olmadı. 13. Haftaya girer girmez geçti 🫶🏻 güzel geçsin inşallah 🤰🏻💙
umay48 Kalp atışları başlayınca mide bulantılarıda başlıyor. Benimde 6.haftadan beri var 22.haftadayım sabahları hala oluyor o yüzden mide bulantısı hapı kullanıyorum