efuli_03 esmanurmurat 38+6 sezeryan günü aldık ve o gün sabah sancı ile hastaneye gittim acil sezeryana alındım ve şuan 2. Günüm bebişim yanımda 😊 anca gelebildim
efuli_03 esmanurmurat süreç zordu sadece ilk gün zordu ama diğer gün daha iyiydim tek başıma kalkıp yürüyebildim kucağıma aldım emzirdim sadece ilk ayağa kalkışı zorlayıp dazla yürüdüm tavsiyem yürümek kendine getiriyor
efuli_03 esmanurmurat acil sezeryan olacağı için geneldi anestezi sonda takılırken de çıkarkende acı hissetmedim hafif yanma gibi hissettim ama oda çok değildi karına basma olayına gelince acımadı diyemşcem acıdı baya hatta ama çok uzun işlem olmadığı için dayandım galiba 😂
allyslife esmanurmurat Rabbim sağlıkla kolaylıkla huzurla kavuştursun canım, güzel düşün güzel olsun🫠🌸 bizim de son 54 inşaallah🫠
allyslife esmanurmurat amiiin canım, inşaallah🥹 evet ama sanki günler geçmiyor da daha çok varmış gibi🥹
allyslife esmanurmurat oyy teşekkür ederim, çok beklenen ve bir kayıp sonrası gelen bebiş olunca ekstra heyecan ve hevesle bekliyorum🫠 amin canım inşaallah, kolaylıkla kavuşalım🥹🤍
karyarzgr esmanurmurat sağlıkla gelsin inşallah 🙏 Ben doktoruma danısıcam bir sonraki muayenende 22 kasımı uygun bulursa suan 94 gün kaldı ama sezeryan olacağı için her türlü 90 küsürlü sayılar kaldı gibi ama tam gün bilmiyorum 🌸