zemyy Arkadaşlar aynı idrar örneği ile şuanda lh testi yaptım 5.dk sonuçları böyle. Bu kadar farklı görünmesi normal midir bunu yaşaayan oldu mu? Hangi markaya inanmalıyım pik mi değil mi diye üstteki innovita alttaki kaset olan laboquick
cansumbl zemyy ben olsam bu görsel i innovita satıcısına atardım 😅😅 son 2 aydır laboquick test ile ovu takibi yapıyorum. Hemen hemen aynı günlerde pik çıkıyor. İnnovita hiç deneyimlemedim çamur atmak istemem o yüzden. Bir de her ihtimale karşı siz bu akşamı değerlendirin mutlaka.
rk_waiting zemyy ben İnnovita kullanıyorum sürekli hiç bir zaman kıpkırmızı olmuyor. Ama yedi gün falan yaptığım da yükselip yükselip düşüyor öyle anlıyorum
Merveemctgcl zemyy İnovita durdukça koyulaşıyor belki şuan aynı koyuluğa gelmiştir ikisi de ama bende de tam piki göstermedi hiç İnovita labaquik de göstermemişti bilemedim 😂
Cansin_01 zemyy canım innovita için 5 dk çok erken.. 15 dk bekletmen gerekiyor onu kullanırken. Ben hep innovita kullandım.. hatta iki kez de kimyasal yaşadım innovita kullanırken. Sonrasında sonuç vermiştir diye düşünüyorum innovita da koyulasmistir herhalde
zemyy cansumbl daha önce ben de labo ile takip edip gebelik elde etmiştim. Son bi kaç aydır innovita kullanıyordum ama tam anlamıyla piki yakalayamadığımdan bu ay tekrar laboquick aldım görmediğim kadar net çizgi gördüm eş zamanlı elimde kalan innovitayo da yaptım koyas bi de ne göreyim 😁😁
zemyy rk_waiting evet gerçekten ve kafa karışıklığı yarattı ben de o yüzden laboyu dikkate alacağım sanırım en azından net görebiliyorum bakalım tekrar şans getirir umarım. Bir de önceki günleri değerlendiremedim bugün 11.gün döngümün ilk kez değerlendireceğiz bu ay için bakalım 🙏🏼
cansumbl zemyy bu innovita testte kopkoyu görenler de var ya bilmiyorum belki de üretimlerinde gerçekten sıkıntı var. Benim elimdeki laboquickler bu ay bitti mecbur innovitaya geçeceğim, bakalım ben ne göreceğim 😅
zemyy cansumbl pike çok yakın görmüşlüğüm benim de var ama hep bi acaba mı? Lar vardı pik çatlama konularında
cansumbl zemyy benim şansım yumurtlama olduğunda kasık ağrım ve uzayan akıntım oluyor. Biraz ordan teyit etmiş oluyorum. Ama tabi belirti yaşamayanlar da var o sıkıntı.
zemyy Bu testlere göre sonuçta pik çatlama hesabı yapmaya çalışıyoruz dpo sayıyoruz hangisine neye göre güceneceğime şaşırdım gerçekten keşke meraktan yapıp bakmasaydım 😁😁
zemyy cansumbl dün öğlen ve bi önceki gün öğlen bi kerelik akıntım oldu şuanda yok ama acaba ne durumdayım 😁
zemyy Aysegl12 ben dünü değerlendirdim öncesinde ilişki olmamıştı ama bugün de pik devam ederse bugün yarın 3 gün üstüste yapmalı mıyım yoksa çatlamayı mı görmeliyim sizce
cansumbl zemyy gün aşırı tavsiye ediliyor ama öncesinde ilişki olmadığı için bence değerlendirmelisin. Ne zaman çatlar belli olmaz çünkü.