ervaas benim ilk doğumum özelde oldu. Belki onunda etkisi vardır ama doktorum en başından beri genel anestezi ve sezeryan önerdi. Çok şükür öyle aman aman sıkıntı yaşamadım herkesin yaşadığı normal şeyler. Kendime gelmem biraz uzun oldu doğum anını odaya çıktığım anı vs hiç hatırlamıyorum. Hayal mayal üstümü değiştirlerini hatırlıyorum onuda hemşireler yapmıştı eşime ve anneme müsade etmemişlerdi.tabi genel olunca biraz baş ağrısı oluyor sezeryan ağrısı dışında kendine gelme süreci var etrafı idrak etme süreci oluyor. Ama bu herkeste farklı olur şimdi size net bişey diyemem. Sadece yanınıza kahve alın ayılmak için iyi oluyor. İkinci doğumum belden iğne ile oldu. Onuda devlette oldum ve anestezi doktorum özellikle yarım yapalım o ana şahit ol ben zaten orada olacagm en ufak birşey olursa genele çeviririz dedi. Güvendim iki de yarım olmuşum o duyguya da tatmış oldum 🩷 o ana şahit olmak çok güzeldi ilk çıkarttıklarında direk yanağıma kafasını verdiler mesela o anı asla unutamam heralde 🥰 tabi uyuma olmadığı için odaya çıkınca daha rahat oldum bebeğimle aynı anda çıktım. Genel anestezide anne kendine gelene kadar bebeği getirmiyorlar galiba yanlış hatırlamıyorsam. Tabiki sezeryan ağrısından dikiş ve ayağı kalkmak bunlar bildiğiniz şeyler illaki zorluyor ama asla gözünüz korkmasın bir kere ayaklandın mi gerisi geliyor. Bol bol yürü hiç çekinme zaten koluna biri girer odanın içinde bile yürüsün çok çabuk toparlarsn 🩷 sağlıkla kucağına al inşallah 🤲