Pkzsntrk Ecenisan76 hayırlısı olsun canım olumsuz düşünme bence bebeğine kavuşmana 2 gün kalmış ne güzel şanslısın ❤️🤗❤️🤗
Rabia2019 Ecenisan76 ayyy ne güzel 😍 hepimiz yaşayacağız o günü inşallah ama bana daha çok var ne güzel kavuşacaksın bebeğine 😍😍
Polo Ecenisan76 bende de başladı Yarın doğurcam. Uyuyamıyorum bile 😀 Ve şuanda azcık sancım var. Yarın hastnede başlasın istiyorum herşey
Busracmn1 Ecenisan76 ben doğum yapali 6 gün oldu normal doğum yaptım ilk hamileliğim korkma Allah yardım ediyor 3 cm açılmayla doktora gitmiştim 💜
Tugba2626 Elifbekir normal doğum olcak . Perşembe yatış yapacak doktor 42. Haftayı bekleyemem dedi . Sanırım suni falan olcak . Hiç açılma sancım yok
Elifbekir Tugba2626 anladım canm bende 39 dayım işte 40 gircem bu hafta pazartesi tekar gitcem sknti olmazsa biraz daha beklerim dedi ama blmyom benimde sancı ve açılma hiç yok napcam blmyom haberdar et canım doğum yaparsan
Hamilelik10 Tugba2626 kaçıncı haftadasınız peki? Bizde 38+6 olduk bi hareket yok ama doktorum 41e kadar beklicez dedi.
Tugba2626 Hamilelik10 40+3 oldum . Hiç belli olmuyor ya bebek geleceği günü bekliyor naparsak yapalım
Popmum Korkmayın bir avazda bitiyor ☺️ ben doğum yapmadım ama yeni bir arkadaşıma şahit oldum suni sancı ile doğuma girdi ve yarım saate çıktı geldi bebeği kucağında Allah kolay bir doğum nasip etsin