İkinci gebeliğimdi. Tabi ilkinde cahilsin hiç bişeyin farkında değilsin ama bunda hep bi korku ve tedirginlik vardı.son 40ncı haftada sıcaklardan ağırlıktan artık dermanım kalmamıştı. Doğumu hızlandırmak için son 2 hafta yapmadığım şeyler kalmamıştı.13 Ağustos öğlen duş aldım evde işlenirken bi anda suyum geldi.evde oğlum eşim ben heyecandan birbirimize sarılmaya başladık 😂 doğum başlıyor ama bizdeki rahatlık çok iyiydi.hemen hastaneye gittik ama hiç sancım yoktu. Hemen alttan muayene yaptılar 2 cm açıklık vardı.doktor muayene etti suyum azalmış istersen sezeryan yapalım dedi.ben normal doğum istedim ısrarla ozman suni sancıyla doğuma almak zorundayım dedi.olur tamam dedim.serum saat 4 buçukta takıldı.aradan 2 saat geçti ebeler sancın varmı diyorlar hayır yok dedim normalde sancı olması gerekiyor ama ben sadece kasılma hissediyorum oda dayanılmıcak değildi.ama Nst de sancı çıkıyor açılmam 4 cm olmuştu. Sürekli yürüyorum çömeliyorum hareketler yapıyorum .serumdan derecesini yükselttiler saat 10 buçuk gibi yavaştan kasıklarda sancıyı hissetmeye başladım.ama bu seferde Nst de sancı gözükmüyor 😂doktorlar ebeler şaşırıyor. Açılmama baktılar 6 cm olmuştu. Doktor ilerleme çok iyi dedi.saat 12 de 2 derece daha yükselttiler artık o pikti. 2 defa çok sert sancı çektim hatta çığlıklar atıyordum yerlerde sürünüyordum.ebeler tekrar bakınca açılmam 8 cm olmuştu ve odamda hemen doğum hazırlıklarına başladılar.bide çok sakin hareket ediyorlar hadi hızlanın artık doğuma başlayalım ne sallanıyorsunuz diye ebeleride fırçaladım 😂saat gece 01:10da sancımla ıkınmalar başladı 2 ıkınmamla çocuğumu kucağıma aldım. Doğumun sadece 5 dk sürdü ve herşey su gibi aktı geçti. Oğlum ve ben çok sağlıklıyız. Allahım doğuracak olan annelerimizede böyle kolay doğum nasip etsin inşallah🙏🏻soracak sorunlarınız olursa mutlaka yazın😊