sevimlipandahii Her cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum 🥹🥹 Değiştiğini görünce o kadar mutlu oluyorum kişi anlatamam
pofidikanne sevimlipandahii Yeni sürüme geçiş yapamıyorum birde belli değil annesi olarak kayıtlı idi ama babası çıkıyor ne ka saçmaaaaağğğğ 😂😂😂😂
osimdiannee sevimlipandahii oyy maşallah zaman ne kadar hızlı 🥹🌸 sağlıkla gel minik cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum 🫶🥰
_pearl temmuzonbir anneme diyordum bu bebeğe o kadar bakıyorum ona benzicek gerçekten bunun gibi kaşları renksiz kirpikleri saçları boz 😂😂
temmuzonbir sevimlipandahii evet teyzesi büyüdü biyascııkk ☺️💓 ultrasonda saçlarını görmeyi o kadar istiyorum ki 😀
_pearl temmuzonbir saçları görünmüyormuş canım sordum ben doktora kız kardeşimde sordu ona da görünmez demişti
Hedwig temmuzonbir ai sürümü ve normal sürüm farkı. Benimki 31 hafta, burdaki 31 hafta fotoğrafıyla aynı.
temmuzonbir _pearl bende içten içten bakıyordum inanki şuan içerde böyleymişim oğlum ya falan diyodum 😂
temmuzonbir _pearl tüh doğana kadar göremicez o zaman ya, çok fazla midem yanıyor eşimde baya saçlı olcak bu çocuk ya görsek bari ultrasonda diyordu 😂😂