08061999 Kizlar etli yesil fasulye yapiyordm herseyini kattiktan sonra suyunun tadina az baktm tuzu attimi bilemedigim icin sonra şüpheye dustum boyle toksoplasma bulasir mi henuz daha duduklunun kapagini kapatmamistm yani herseyini katip oyle baktm
gizemiaaa 08061999 çiğ ette ki bakteriler yemeğin suyuna salınmış olabilir sizde direkt suyunu tatmışsınız kendini kontrol edin ateş,ishal,kusma vs inşallah yoktur bir şey. Benim kedim var doktorum onların kumlarını solumamı bile yasakladı bırak dokunmayı
abisininkardesi 08061999 O kadarcık şeyden bişey olmaz inşallah diye düşünmek istiyorum ama için rahat etmezse kan testi ver ordan belli olur
08061999 gizemiaaa evet biliyorm kedilerden geciyor insallah birsey olmaz haftam ilerde ama suphelenirsem kan veririm
Glzvy Eğer eti buzlukdan çıkardıysanız buzlukta aşağı yukarı 5 güne kadar bu parazit ölüyor. İçinizi ferah tutun. Suyunu tattınız diye bir şey olmaz Allah’ın izniyle.
08061999 Glzvy eti dun yeni aldm kasaptan eski et olsaydi icim rahat olurdu o yuzden sormak istedim 1 gece dinlendi sadece
Glzvy 08061999 günümüzde genel olarak et ağılda dışardan izole yetiştirildiği için hayvanların bu paraziti kapmış olma ihtimali çok az. 15 gün sonra test verirsiniz ,ama bu süreçte içiniz rahat olsun.
08061999 abisininkardesi nekadar sure sonra vermem gerekiyor 1 ile 2 hafta sonra verilir yaziyor internette
abisininkardesi 08061999 Bilmiyorum o kadarını daha önce geçirmişmisiniz peki kan testiniz o belli olur
08061999 abisininkardesi yok daha once gecirmedm o yuzdende doktorum 27 senedir gecirmediysen simdide zor gecirirsin diyor
abisininkardesi 08061999 Benimde öyle 26 yaşındayım bende geçirmemişim inşallah da geçirmeyiz canım Rabbim hepimizin evladını korusun