-Cennetkusuannesi- unix hale gidip taze olsun diye canlı alabalık alıyorum canım sabah canlı getirilmiş oluypr
unix elifkrzl tazemi oluyor hamileleikte bir sorun olmaz tüketilmesinde herhalde ve nasıl yapıyorsunz dondurulmuşu
biricikyavrum07 unix ben baharatların fırına patates soğan biber koyuyorum 10-15 dk sonra balığı koyuyorum çabuk pişiyor balık zaten 20 dk da pişiyor balığa da tuz ve limon yapıyorum bazen baharat da atıyorum güzel oluyor
mucibu unix canım file markette dondurulmuş somon satılıyor çok lezzetli oluyor fırında tavsiye ederim yakınında varsa
-Cennetkusuannesi- unix ankarada adem doruk alabalık tesisi var eryamanda başka yerlerde de vardır canlı havuzdan tutup hemen pişiriyolar orda da yiyebilirsin canım
ilkheyecanim_ unix Ankara’daki balıklara güven olmazmış bende Ankara’daym eşime balık yok mu dedim yazın burda olmaz olanlarda kıştan kalma dondurulmuş oluyor güvenilmez demişti kış olunca yerim dedim aartikin
bsrnrmom_ unix Tarım kredide dondurulmuş somon, alabalık, levrek var. Soslayıp fırında pişince baya iyi oluyor. Bazen altına patates soğanı halka şeklinde ince ince doğrayıp diziyorum. Bol limonlu baharatlı sosla çok güzel oluyor.