sema3718 İkiz hamileler size bir sorum var. 21. Haftadayız rahimde aşağı doğru baskı hissediyorum. Doktorum dinlen normal ikiz gebelikte dedi ama sizde de bu kadar erken mi başladı ?
emin1333 sema3718 benimki bu kadar erken başlamadı 25 de başladı şimdi 26.3 fazla yürüyüş yapmayın oturma bozuzsyonada dikkat et rahim uzunluğunuz nasıl bebek ne pozisyonda
betltkrs sema3718 ben de 21 haftalık ikiz gebeyim benim de 1-2 hafta önceden başladı hatta acile falan gittim ama çok şükür her şey yolundaydı bence normal ikizler için sadece şiddetini takip etmek lazım inşallah sağlıkla alacağız kucağımıza ❤️🌸🙏🏼
sema3718 emin1333 geçen hafta gittiğimde 47 cmdi rahim ağzı. Bebeklerin pozisyonu da olması gerektiği gibi demişti
emin1333 sema3718 maşallah güzel ilerliyorsunuz belki büyüdükleri için baskı yapıyorlardı fazla ayakta kalmayın bacak arasına da sürekli yastık katın belki bu biraz rahatlatir
sema3718 emin1333 çok teşekkür ederim allah razı olsun çok korkulu endişeli bir süreç. Yatarak geçireceğiz bu süreci sanırım
mertrugs 55 gün önce aldım ikizlerimi kucağıma. Korkmayın normal baskı hissi hatta rahimde direk hareketlerininhissedersiniz 28 30. Haftalardan sonra. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏼🌺
sema3718 fikretbaciniz tüp bebeğiz doktorumla tüm süreci en başından beri beraber yönettik. Tabi başka doktora da giderim ama sonuna kadar onunla gitmeyi düşünüyorum nasip. İyi misiniz peki siz şimdi
fikretbaciniz sema3718 çok şükğr iyiyiz ama ilk 4 ayım o kadar zor geçti ki bir ben bir Allah biliyor 7 aylıklar yeni toparladık çok şükğr
sema3718 fikretbaciniz benim ilk 3 ayım bol kanamalı geçmişti şimdi de bu ağrılar korkutmaya başladı inşallah sağlıkla gelsinler
sema3718 betltkrs ben bugün gittim rahimde hunileşme var dikiş atmamız lazım dedi ama kendi doktoruma gitmemiştim şehir dışında olduğum için. Çarşamba günü kendi doktoruma gidicem bakalım dikişse dikiş artık hayırlısı olsun hakkımızda
nurdang İkiz bebeklerde beta yüksek mi çıkıyor ben 5 haftalık hamşleyim bugün 5+5 test verdim ilk defa 10 bin üstü çıktı , aklıma ikiz şüphesi geldi