Mihriban_47 Arkadaşlar 20+4 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu 3 gündür bu gün kadın doğum acile gittim bakmadilar napmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz
Iremm2611 Mihriban_47 canım sakin ol önce henüz çok küçük o haftalarda düzenli hissedemezsin şimdi bir kahve yap iç sırt üstü uzan muhakkak hareketlenir dene bakalım yine olmazsa o zaman git
orhismommmmmm Mihriban_47 canım çok normal daha 20 haftalıksın kimisi daha hiç hareket hissetmedi alanı çok geniş olduğu için bol bol geziyor içerde ki daha haraket saymıyoruz 25 e kadar
kalimero39 Mihriban_47 Çok normal aslında. Ben de 24’ten sonra her gün hissetmeye başlamıştım. Biraz sakin olun öncelikle, sizin stresinizi hisseder bebişiniz.
portaka Mihriban_47 bazen bir kaç gün hissetmediğim benimde oldu bu haftalarda. Şimdi de oluyor gerçi. İçinizi ferah tutmaya çalışın. Bir şeyler yiyip solunuza yatın. Güzel müzikler açın kendinize göre. Bazen çok hissediyorum bazen az. O da kendine göre gelişiyor
portaka Mihriban_47 benimde kız. Bebeğin eşinin yeri de çok önemli. Benimki arka duvarda. Çok hissediyorum
orhismommmmmm Mihriban_47 evet pıt pıt dokunma gibi canım telaş yapma trendyolda kalpmatışı dinleme cıhazı var ondan al kurtul ben paronayak biri olduğum için aldım hastaneye herhın gitöe derdinden kurtuldum shshshhs
allyslife Mihriban_47 detaylı raporunda yazar, rapor elinde yoksa enabızdan radyolojik görüntüler kısmında vardır devlette yaptırdıysan. Oraya bak. Plasenta öndeyse, el doppleri (kalp atış cihazı) ile de duyamazsın. Ekstra panik oluşturur.
portaka Mihriban_47 26+2 şu anda. 2-3 haftadır dışardan da belli oluyor haraketleri. Genelde sabah uyandığımda ya da gece dinlenmeye geçtiğimde daha çok haraket ediyor
orhismommmmmm Mihriban_47 12. Haftadan sonra duyuluyor balım valla ben son ana kadar hararet etmedıgınde dinledım annsks