gamzegormez88gmailcom Merhabalar hanımlar 23 haftalık hamileyim akıntım var ve biraz bel ağrım oluyor serklajliyim sizlerdede oluyormu bu durumlar
Xnamee gamzegormez88gmailcom 21.hafta ve akıntı çok bel ağrısı bazen bebeği aşağıda bile hissediyorum
gizemiaaa gamzegormez88gmailcom akıntı hatsafada Malesef günlük pedle geziyorum 8 aydır sanki son zamanlarda iyice arttı
Lodoss gamzegormez88gmailcom Benim şuan gebeliğim çok yeni 10 haftalık olduk ama bende de kırık beyaz renkte akıntı var doktora söylememe rağmen normal dedi ama günde en az 2-3 kere çamaşır değiştiriyorum çok rahatsız edici🤷♀️
fatoss_ gamzegormez88gmailcom hem akıntı hem bel ağrısı sağ bacağımı kullanamıyorum resmen yatınca belime bıçak gibi batıyo kalkınca da topal topal yürüyorum
adgbb Akıntı oluyor evet bende serklajlıyım normalmiş birde alakası yok ama bazen karnımın bir tarafını daha gergin hissediyorum bu bebeğin pozisyonundan mı kaynaklı kasılma mı oluyor
gamzegormez88gmailcom fatoss_ evet ya ara ara giriyor birden banada ve idrar kaçırıyormusum gibi oluyor bazen
fatoss_ gamzegormez88gmailcom doktor kontrolünde muhakkak sor canım benim bu hafta vardı sormayı unuttum bir dahaki sefere sorucam ama