anonim211 Gün 62 12. Gün 129 çıktı evet iki kat artmış ama burda okuyorum herkesin daha yüksekmiş içimdeki korkuyu atamıyorum
pamuksekeer anonim211 herkesin betası aynı olmuyor önemli olan iki kat artış olması olmuş da zaten bir kere daha verip kese gününü bekleyebilirsiniz sağlıkla gelsin inşallah
rk_waiting anonim211 sanırım hangi gün tutunduğuyla ilgili biraz da o yüzden çok stres yapmayın, hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Kelebekkkk34 anonim211 hiç araştırıp kendini strese sokma canım ne güzel iki kat artmış maşallah hayırlı olsun😍
Busra_958 anonim211 benimde sizinle aynı yarın yeniden kan vereceğim korkuyorum birde son 2-3 gündür belirtilerim kayboldu gibi sizin nasıl ilerledi
anonim211 pamuksekeer evet biliyorum ama çoğu 2. Kanda 500 üstüne çıkmış o yüzden merak ettim teşekkür ederim
anonim211 rk_waiting 3 yıldır artık o kadar şey oldu ki insan her şeyi düşünüyor malesef 🥹 inşallah teşekkür ederim
ferhany Merhaba 9 haftalık tüp bebek gebesiyim. Benim de 2 gün arayla 2 katı artmamıştı her zaman. Hiç korkmayın yani. 5. kan verişimde birden 4 kat artmıştı. Hayırlı olsun sizin de Allah tamamına erdirsin
anonim211 Busra_958 benim 62-129-296-560 çıktı doktor artık verme dedi ve çok şükür keseyi ve kalp atışını gördük şuan 7+3
Busra_958 anonim211 benim 20-60-120 yarın tekrar vereceğim çok tedirginim inşallah benim de güzelce yükselir
anonim211 Busra_958 korkmayın ben de başta herkesin çok yüksek niye öyle filan diyordum sonra bir bakmışım 10 bine çıkmış herkeste aynı olmuyor tabi güzel ilerlemiş sizin