glsnsnr Yani artık çıldırmak üzereyim hiçbir şekilde geçmiyor 19 haftalık hamileyim mantar gibi ama değilde içi dışı çok fena kaşınıyor hareketlerimi kısıtlıyor rahatsız ediyor daha önce de oldu travocort verdi işe yarar gibi oldu ama süper değildi yani 2 gün kaşınmıyosa 3. Gün illaki kaşınıyor ben napıcam doktor ravdevuma da 17 gün var yarın arasam söylesem acaba çağırır mı çünkü ben bıktım akıntıdan da kaşıntıdan da
pofidikanne glsnsnr enfeksiyon mu var acaba benim de gelen akıntılar yüzünden kaşıntım oluyor resmen yanıyor kızımın pişik kremi var arada sürüyorum valla ya 🤣🤣 bide sık sık iç çamaşırı değiştir ütü yap
Leyla93- glsnsnr canım bence o kadar bekleme Allah korusun enfeksiyon tehlikeli önemli birsey yoktur ama tedbirli olmak lazım geçmiş olsun 🌸
glsnsnr pofidikanne yapıyorumm hepsini ama banamısın demiyor ya o kadar bıktım ki kadın olmak çok zor valla
pofidikanne glsnsnr bana da öyle birde üstüne ağrı eklendi ne oturabiliyorum ne de başka bişey 2 hafta var daha kontrolümüze 🤷🏻♀️
Tortilla glsnsnr fitil kullanmanız lazım eczaneden de alabılırsınız gebelıge uygun kasıntı ıcın ozel ise doktorumarayıp soyleyın
busrabeyan1988 Merhaba aynı durum bende birkaç gündür yaşıyorum kaşıntıdan uykumdan uyanıyorum maalesef ne yapacağımı bilmiyorum uzun zamandır böyle birşey yaşamadım, sizin geçti mi nasıl geçti biraz yardımcı olabilir misiniz lütfen 🙏
Melikerdgs Tam 34 haftalık oldum bugun benim de sizin gibiydi duş aldım hep ve iç çamaşırımi sık sık değiştirdim bide havalandırdim o bölgeyi oylelikle geçti zaten ben kendimi bildim bileli de akıntı var bende bazen çoğalıyor bazen azalıyor doktora da gitmedim çünkü çok zor geçen bı durum o