bersu56 26 haftalık hamileyim dünden beri bebeğin hareketlerinde azalma var normalde göbeğimin üstünde falan hissediyordum ama şuan kasıklarımda Hafif kıpırdamaları var bide belimde çok değil ama sızı şeklinde sancı var bunlar normal mi
selma128 bersu56 bende 24 te oyle oldm benimki normal dogum sanciisiydi ayni seninki gibi basladi yavas yavas agrilarm oluyordu ben kendimi cok yoruyordum bence kendini yorma dinlen herzmn uzanabildigin kadar uzan bu haftadan sonra tehlikeli artik dogum icin
benzeynep bersu56 peki başka bişey dedi mi doktor bende sanki sancı gibi birsey yaşıyorum insan korkuyor ya
bersu56 benzeynep bebek iyi dedi bir sorun görünmüyor dedi alttan muayene yapacaktı kabul etmedim sancım var diyince açıklık var mı yok mu ona bakıcaktı
babyonn bersu56 bende kabul etmemiştim sonra sancı olunca baktırdım açıklığım yoktu ama rahim ağzım kısalmış o da alttan muayeneyle anlaşılıyor en iyi. Karından da olsa ona baktırın derim bir şekilde sinsice kısalıyor haberi bile olmuyor insanın korkun diye değil önlem alınır belki diye söylemek istedim ben şu an istirahat aldım doktordan
ecemmasal2507 bersu56 ben de aynı haftadayım benimde sağ kasığımda adet ağrısı gibi bir ağrı var ama bende miyomdan var
benzeynep bersu56 bende bugün gittim benimkide makat gelişiymiş hareketleri o yüzden mi kısıtlı oluyor acaba
bersu56 selma128 normalde annem bakıyordu bana evime geldim temizlik çocuklar derken fazla yüklendim şimdi sadece günlük işleri yapıyorum
selma128 bersu56 dikkat et bide bel agrin fazla varsa dinlen mutlaka gerekirse hicbi is yapma cocuklarina bak yeter
fadimeinci Merhaba benim bebis de daha önce her gittiğimde bas geliş diyordu 26 haftada gittiğimde makat geliş e donmustu