aysnr_cn miryamna İştahım çok arttı. Mide bulantısını da 2-3 saat aç kaldığımda hafif şekilde yaşıyorum. Sonrasında bir şeyler atıştırınca hemen geçiyor. Öyle kusacak kadar şiddetli bir bulantım olmuyor.
miryamna aysnr_cn anladım bacımm inşallah bulantın ilerleyen günlerde artmaz bende 5 haftalığım şuan ama ilkinde ki olmaya başladı onda 7.haftadan sonra çok kötü olmuştum ama bunda daha erken başlıyor gibi mide yanmasından yatamıyorum kusma gelince de kasılıyorum çok zor
ayferbyrz aysnr_cn evet aynı durumdayız maşallah iştahım çok fazla aç kalırsam midem kazınıyor ve bulanmaya başlıyor 5+6 yarın ilk kontrolüm var umarım kese görünür siz kontrole giytinizmş 🌸🌸
aysenurka leylaannesi bende 4+2yim 💓 ama benim ilk o yüzden tedirginim hayırlısıyla kavuşalım inşallah
leylaannesi aysenurka inşallah inşallah dediğiniz gibi en büyük korkum kızıma yetememek onu bişeylereen eksik bırakmak
hillyhuh busbus4416 yok canım benim duyulmadı işte geçen hafta gitmiştim. Sonraki randevum 31 ağustosta inşallah yolundadır her şey ama 6+2 de duyamadım
babykececi guldiyebiri insallah bu süreç öyle gergin ki her tuvalete girince lekelenmemi kan mı diye korkuyorum
babykececi guldiyebiri ben ilk dün yaptırdım şimdi yarın yaptıracağım inşallah yolundadır herşey . Sizin hcg kaç ??
guldiyebiri babykececi ben çok erken test yaptım dayanamadım regl olmama 8 gün varken çift gördüm 41 çıkmıştı hcg
aysnr_cn ayferbyrz Evet ben 5+4 de keseyi gördüm siz de inşallah görürsünüz.🥰 Bugün de kalp atışını dinlemeye gittik biz, çok güzel bir duygu. Hatta siz yarın 6. Haftaya giriceksiniz belki kalp atışı bile duyabilirsiniz🌸
ayferbyrz aysnr_cn ayşenur hanım siz benden 1 hafta öndeydiniz birşey sormak istiyorum göğüs hassasiyetiniz azalmışmıydı benim aniden azaldıda açıkma dışında belirtim yokta endişe duydum göğüs ağrısı belirtim giidşnce baya azaldı 🌸
aysnr_cn ayferbyrz Merhaba Ayfer hanım evet göğüs hassasiyetim 3-4 gün önce geçti benim de özellikle göğüs uçlarında hassasiyet vardı dokunduğunda hafif acıyordu şu an böyle bir durum yok ama göğüslerimin normalden daha büyük olduğunu hissediyorum.
ayferbyrz aysnr_cn evet bende hissediyorum daha büyüdüler gibi teşşekür ederim birazda olsa içim rahatladı birden belirtiler gidince endişe duydum🌹🤗
ayferbyrz aysnr_cn Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizin adınıza çok sevindim İnşllah yarın bende keseyi görür kalp atışını duyarım 🤗🌸
aysnr_cn ayferbyrz Sizi çok iyi anlıyorum ilk bebeğimiz olduğu için bazen bu tarz düşüncelere girebiliyoruz, ben de düşünüyorum. Ama sonra dua ediyorum ve her şey yolunda diye düşünüyorum.💕
aysnr_cn ayferbyrz Amin inşallah siz de aynı şekilde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.🌸 Hangi şehirde yaşıyorsunuz
seydiyebiri aysnr_cn kızlar selam benim de ilk gebeliğim bugün 6+1 hiç doktora gitmedim alt karın ağrınız devam ediyor mu ben çok oturunca olduğunu fark ettim ve aşırı aşırı uykum var
aysnr_cn seydiyebiri Selam Benim de 4. haftalarda hafif sancılarım oluyordu, kısa sürüyordu. Şu an ise hiç ağrım yok. Yine de kontrole gitmende fayda var. Folik asit takviyesi alıyor musun?