morbid @“acelyay” canım mide bulantın çok var mı son adet tarihim 9 temmuz doktor 9 ekimde çağırdı inşallah hayırlısı olur sağlıklı olsunlar
zehra_473218 2inciAnnesi27_ bu ikinci gebeliğim ilk gebeligime gore cok farkli 😀 Bunda sürekli uyumak istiyorum surekli yorgunum habire uyuyorum ve midem bulanıyor ama onun dışında iyi geciyor zaten cok gec ogrendim ben ogreneli 2 hafta oldu😀😀
2inciAnnesi27_ zehra_473218 benimde ikinci ve ilkinde de saydığınızın hepsi vardı şimdi ki hamileliğimde aynı 😀
eskdgn Merhaba anneler ben de inşallah Nisan annesiyim 🥹 bu ilk yorumum bu arada uygulamayı kullanmayı bilmiyorum 😂
humeyra52 Merhabalar bizde bugun 10+2 olduk sizlere bi sorum olacaktı fetal dna yaptırdınız mı yada düşünüyor musunuz bilgi tecrübelerinizi paylaşır mısınız 🫶
guldiyebiri humeyra52 doktorum bu hafta anlattı bana nedir nasıl yapılır neden yapılmalı diye ancak 18 bin tl olunca bi duraksamadım değil 😑
eblt humeyra52 kktcde yaptırdım ben istiyorsanız bilgi verebilirim ama türkiyeden daha ucuz değil burada da 350-650 euro arası değişiyor içeriğine göre