ozgertan sakinalizzada 6+2 yiz çok şükür Kese göründü 5.haftada 7.haftada gel tekrar bakalm deid doktor.inşallah hepimiz için güzel sonuçlansın 🌸
muzamis sakinalizzada selamm benim reglime 1 gün var 2 gün önce idrar silikti dün kan verdim 105.9 geldi beta. Ama dün gece de hafif kahvemsi lekelenmem oldu. Sonra hiç olmadı hala takip ediyorum ama.. inşallah kötü bir şey yoktur. Ocakta kürtaj olmuştum çünkü biraz endişelenmdim değil..
user73742809 4+5teyim 5 gün oluyor öğreneli🥹 211 cıkmıstı betam çarşamba günü.. 20 agustosta ilk randevumuza gideceğiz, çok heyecanlıyım 💖
guldiyebiri Merhaba ben de yeni geldim ilk kontrol perşembe günü olacak çok heyecanlıyım her gün içimde neler oluyor diye meraklanıyorum 🥲
sakinalizzada guldiyebiri merheba hoş geldin canım tebrikler😍🎀 endişelenme inşAllah her şey yolunda olucak
guldiyebiri Herkes son adet tarihini yazsın da yaklaşık doğum tarihlerini bilelim bi . Hepimiz Nisan da anne olacağız 🥹🥹🥹
purname 15 Ağustosta 6+1 olarak ölçtü cihaz. Kalp atışını duydum ama ses dalgası dedi doktor 2 hafta sonra daha net duyulur dedi. Akşamları kasık ağrılarım oluyor, sabahları şişkinlik.. bulantılarım da başlamadı inşallah başlamaz çok korkuyorum 🙏🙏
guldiyebiri purname kasık ağrıları bende de çok oluyor henüz kontrole gitmediğim için korkutuyordu hatta
dilaanu Ben de 7+3 günlük oldum. Kasık ağrıları ara ara oluyor insan korkuyor. Fakat doktor normal demiişti 9. Haftada kontrole gidicem. Midem kötü bir şey yemek istemiyorum 2 kilo verdim
aysnr_cn 6+4 üm ben de her şey güzel gidiyor ama 2-3 saatte bir acıkıyorum bişeyler yemezsem midem bulanmaya başlıyor, geceleri bile yatak ucumda kuruyemiş bulunduruyorum acıkınca yiyorum benim gibi olan var mı? bu süreçte +4 kilo aldım bile
ayferbyrz aysnr_cn evet bende öyleyim acıkıyorum birşeyler yiyorum sürekli mide bulantım yok ama sadece göğüs hassiyetim var