Ben şuan 17+4 günlük hamileyim. 9+2’de, 9+5 te ve 13+5 te yoğun kanamalar yaşadım. Hiç bir sebep bulunamadı bebek çok güzel gelişiyordu. Progestan iğne ve hap ile kanamaları kontrol Altına aldığımızı düşündük. 13 ağustosta(17+1 haftayken) rutin randevum vardı kanama alanı görünmüyordu her şey çok iyi dedi doktorum düşük riskin, erken doğum riskin bulunmuyor dedi. O gün ve ertesi gün yine de dikkat etmeye ve ilaçlarımı kullanmaya devam ettim kendimi yormadım. 14 Ağustos akşamı saat 9 gibi tuvalete girdiğimde bir anda kanamam başladı ve yaklaşık 3 cm çapında pıhtı düşürdüm. Hemen hastaneye gittik doktorum geldi ve sen dünden bugüne naptın diye sordu ilk olarak ağır mı kaldırdın vs dedi. Sürekli yatmama uzun yürüyüşler yapmamama rağmen böyle şeyler yaşamak beni korkutuyor. Ultrasonda çok küçük kanama alanı göründü bebeğim gayet iyiydi plesanta üst duvar yerleşimli, servikal uzunluk 52 falan çıkıyor karından ultrasonda. Bunlar benim başıma neden geliyor? Böyle kanamalı hamilelik geçirip doğuran, bana pozitif hikayelerini anlatabilecek birileri var mı? Ben hamileden çok hasta gibi hissediyorum artık kendimi.