buketbuk lamazia bıraktıysan geri başlama 8 gün bıraktım geri başladım. Vicdan çok yapmıyorum açıkçası günde 1-2 yi geçmiyorum o da çoğu zaman yarım. Allahım sen bebeğimi koru diyorum o kadar
lamazia buketbuk evet ya sabırla 9 ayın bitmesini beklemek en hayırlısı olacak gibi. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum 🥹
Masal777 buketbuk gebelikte yapılır mı bilmiyorum Biorözarans ile sigara bırakma diye bir tedavi varmış benim tanıdık kiz ve babası bırakmış babası 45 sene içmiş bende gideceğim belki senin de işe yarar
Masal777 buketbuk evet denemeyie değer vala brakmayiorum Allah kahretsin nerden bulaştım kirize giriyorum ev yikasim geliyor sonra
lamazia buketbuk Aslında baktığında 9 ay içilmedikten sonra başlamakta akıl işi gelmiyor. Ne güzel içilmemiş işte. Zararlı bir alışkanlık bırakmak lazım en nihayetinde
mervecrkk Bende bebeği çok küçükken öğrendim belki dört haftaydı yani kestim bir iki tartışma anı oldu elledim zkkımı yine tek istediğim içimden çıkarana kdr sabretmek sonra oturup kahve sigara yapıcam