ayse3734 Kızlar 9+5 haftalık oldum aşırı bel ağrısı var bacağıma doğru iniyor ağrı yürümekte oturmakta çok zorlanıyorum sizde de oldu mu var mı çözüm bulan artık dayanılmaz hale geldi çok zorlanıyorum 🥹
ilaydagkk1 ayse3734 4 5 gündür inanılmaz yaşıyorum dokturum rahim büyümesinden dedi dünde biraz ağladım bugün sanki bebeğime karşı hissizmişim gibi geliyor hamile gibi hissetmiyorum sanki korkuyorum 2 düşüğüm var
fatoss_ ayse3734 bende 23+5 im yaklaşık bir aydır ben de o ağrıyı çekiyorum dediğin gibi dayanılmaz bir hal yatakta dönemiyorum sağa bacağımı kaldıramıyorum çok şiddetli geliyor bazen geçer gibi oluyor ama devam ediyor bir kişi demişti iç karnın küçükse o yüzden olur
ayse3734 ilaydagkk1 ben de aynı şekil artık dayanamayıp krem kullandım çok az fayda etti ama bugün tekrar başladı harici ben de çok bir belirti hissetmiyorum rabbim korusun hep güzel düşünelim güzel olsun bebekte hissetmesin korkularımızı rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ayse3734 fatoss_ evet bende de yatsam bir dert yürüsem bir dert ne yapsam geçmedi sıcak su koydum biraz ağrısı dindi ama tekrarlıyor ne yaptıysam geçmedi 😔
ilaydagkk1 ayse3734 bugün pikniğe gitmiştik sürekli oturduğumdan mıdır veya normal mi bilmiyorum ama sanki tek taraflı kasık ağrım var gibi ara ara şiddetleniyo gibi oluyo ama çok zorlamıyo genede sanki hafiften bi kasılma gibi
emineuyanik01 Sol taraf belim çok ağrıyor yuruyemiyorum oturamiyorum uzanıyorum yastık alıyorum bacaklarımın arasına geçer gibi oluyor kalkınca tekrar başlıyor 7 .haftadayim normalmi bu durum
ayse3734 emineuyanik01 benim de aynı şekilde sol tarafım normal deniyor yine de Dr a danışmakta fayda var belki krem verebilir gittiğimde brn de soracağım son 1 haftadır çok zorlanıyorum
ayse3734 ilaydagkk1 2 gün önce gittim Dr a kasık ağrısı bende de oluyor ara sıra bazen de batma şeklinde Dr çok çok normal dedi rahim büyüdüğü için gerilme oluyormuş o da ağrı yapıyor kanama vs olmadığı sürece normal yine de kendinizi zorlamayın bol bol dinlenin