ervi Merhaba ikiz bekleyen anneler. Çarşamba günü Allah izin verirse doğumum gerçekleşecek dua edermisiniz çok panik ve korku var içimde neler bekliyor beni bilmiyorum.Şükür geldik bu zamana 🙏
-Cennetkusuannesi- ervi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende 18 haftalık ikiz gebeyim. Nelere dikkat ettin sürekli istirahat halindemiydin canım haftan maşallah çok iyi
ayaznannesi ervi haftan çok güzelmis canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin korkma canım Allah görüyor yardım da eder bende korkuyorum ama herhalde o gücü bizde gördüğü için bize böyle bir mucize verdi diorum 💗🙂
meryys ervi Sağlıkla güzellikle kucağınıza alın inşallahh, bu haftalarda ikiz görünce cok mutlu oluyorum, ikiz annelerinin korkusu erken doğum 🥹 bizde 26+2 olduk ogluslarimla inşallah o haftaları Sağlıkla görürüz bizde
ervi -Cennetkusuannesi- Amin inşAllah cnm . Ben cnm öyle dikkat etmedim hiç istirahat edemedim 3 yaşanda bir kızım var onun ihtiyaçları fln parkada çıkardım gezdimde şuan yanımızda kimse yok kayınvalıdem bugün gelecek doğum için ama 32 den sonra hareketlerim baya kısıtlandı işimi fln yine yaptm ama dinlene dinlene 34 ten bu zamana kadar biraz daha zorladı eşim hep destekçimdi Allah razı olsun şuanda iyim ama biraz taşımakta zorlanıyorum bacaklarım fln hemen ağrıyor çok bir iş yapamıyorum. Size tavsiyem varsa destekçiniz fln dinlenerek geçirmek hafif kısa park yürüyüşleri çok iyi geliyor sağ Salim kucağımıza alalım İnşAllah
ervi -Cennetkusuannesi- bide doktor bende hiç risk görmemişti yani şunu yap bunu yapma gibi hiçbirşey demedi doktorunuzu dinlemek en iyisi
-Cennetkusuannesi- ervi banada risl görmedi ama genelde bende hep dinlenerek geçiriyorum günleri bir bebek alışverişi için cıkıyorum dışarı bide market falan için. Şükür eşimde destek oluyor. Rabbim banada nasip etsin inşallah o haftaları görmeyi.
pengumommy Sağlıcakla inşallah kucağımıza alın bana da doktorum 38+2 verdi sezeryan günü 36 olcaz bu hafta
esra_2023 pengumommy merhaba şuan kaçıncı haftadaydınız ben de ikiz gebeyim de en son kontrolde bi de bebekler kaç kiloydu sizin. Ben de 34. Hafta 1. Gündeyim bugün şükür bugünlerime de
ervi fikretbaciniz Teşekkür ederim sağolun bende doktorların ilk konuşmalarından çok ümitsizdim ilk zamanlar ama akışına bıraktım Allah ın vardır bildiği dedim O’na sığındım
fikretbaciniz ervi çok şükğr bende 31 haftalık yaptım doğum benimde ikiz çok gizel bi duygu ikiz annesi olmak
ervi fikretbaciniz ay çok gzl maşAllah güçlü bir annesiniz siz forumdan yazdıklarınız düşüyor önüme bebeklerinizle sağlıklı günler dilerim
esra_2023 ervi ben de bugün 34. Haftaya girdim Allah’ın izniyle haftanız çok güzel içinizi ferah tutun inşallah çok güzel geçecek. bana ve diğer ikiz hamilelere de bu haftalar nasip olsun :)çarşamba bu çarşamba değil mi ne kadar hafta gün oluyorsunuz inşallah o gün
ervi esra_2023 esra_2023 Amin inşAllah herkes ileri haftaları görür sağ Salim kucaklarız. Tam 37. haftada sezeryanolacağım oda çarşambaya denk geliyor inşAllah sorunsuz geçer
umrnanlgn esra_2023 esra_2023 bende bugün 34.haftaya girdim sağ Salim vaktinde alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza 💓
ikizannesiasl ervi inşallah sezaryeniniz çok güzel geçer ve sıkıntısız şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız 🤲♥️🌸