1melekannesi3858 Kızlar merak ediyorum cuma günü 33 oluyorum iki haftam kaliyo 35 de gelirse kuveze girer mi ben vaktinde doğum yaparım inşallah diyorum ama olası 35 de doğarsa kuveze girer mi
burcuerdgn 1melekannesi3858 35+3 de doğum yaptım 33 de ciğer geliştirici yapılmıştı 2600 doğdu girmedi kuveze çok şükür 🙏🤲
meltem4050 1melekannesi3858 2300 kg doğdu 35+1 de küveze girdi.Solunum sorunumuz vardı. 1 gün oksijen verdiler. 5 gün tedbir amaçlı normal küvezde kaldı. 1 gün benle serviste kaldı. Toplam 1 hafta hastane kalmış oldu şimdi şükür 27 aylık😍Darısı size sağlıkla gelsin kuzucum
Daffyy 1melekannesi3858 ben 35 de doğum yaptım 4 yıl olacak nerdeyse küveze girdi kızım. Ama bebeğe göre de değişebilir bu durum benim kızım 3350 doğmuştu
tugce058 Ciğer gelişimine bağlı arkadaşım 35 te doğurdu girmedi bebeği birde 2 kilo üstü olursa koymazlar küveze diye düşünüyorum bende 36 da doğurdum 35 te ciğer geliştirici iğne olmuştum 2500 kilo doğdu küveze girmedi
1melekannesi3858 tugce058 normalde 35 de bitiriyormus ciğer gelişimi de inşallah bişey olmaz su azligi felan var belkide 36 yi bile görürüz de bı ihtimal 35 de doğarsa diye soruyum dedim
momrose tugce058 burcuerdgn 1melekannesi3858 Kızlar benden 2 gün üst üst 1 damla kan geldi kıp kırmızı değildi ama kandı, 33 haftalığım doğum belirtisi olabilir mi sancım yok biraz belime vuran ham bir ağrı var ara sıra
tugce058 1melekannesi3858 inşaAllah sağlıkla ve kolaylıkla kucağına alırsın güzel düşün güzel olsun 🤲🏻❤️🥰
1melekannesi3858 tugce058 inşallah amin canım valla vaktinde gelmesinden yana içim ama rabbim bilir bakalım hayirlsii olsun
1melekannesi3858 burcuerdgn anladimm canım bende ciğer geliştiriciyi vursunlar istiyorum ama 24 saat içinde doğum gerçekleşecekse vuruyoruz yoksa yok diyolar ya ne güzel gözünüz aydın olsun valla sağlıkla büyütün maşallah
1melekannesi3858 momrose erken doğum riskiniz çok yüksek dedi evet ama 35 diye bişey demedi erken doğum riskim yüksek ama ne hikmetse ciğer geliştirici vurmuyolar şaka gibi resmen cidden hem serklajliyim hem suyum sınırda hem hunilesmem Var
momrose 1melekannesi3858 Allah Allah dediğin gibi belkide 24 saat kala vuruyordur ama bazılarına bir hafta önce de vurmuşlar galiba değişik pek bilgimde yok
1melekannesi3858 momrose ben bilsem ah diyorum ya şaka gibi resmen bunu biliyorsun erken doğum riskin yüksek diyorsun hiç kalkmadan yat diyorsun ama ciğer geliştiriciyi vurmuyor kendim alıp götürecem en sonunda onu istiyolar sanırım
momrose 1melekannesi3858 1 damla olunca sürüntü gibi böyle paslı turuncu gibi birde sancı da hissetmiyorum ama gitsem iyi bir daha gelirse gidicem
momrose 1melekannesi3858 eğitim araştırmaya mı gidiyorsun onlar daha iyi bilir şehir hastanesi veya eğitim araştırma