newmomad Kızlar bunu en acilinden nasıl geçiririz ya. İki gündür aralıksız yaşıyorum şişkinlik sertlik yapıyor çoğu şeyi de denedim aslında ama varsa öneriniz alayımm🥲🥲
sibel3329 newmomad sıcak su torbası. Yada sıcak havlu. Kimyon suyu. Daire yaparak masaj. Yada bi acile gidebilirsiniz.
bsra_ylmz61 newmomad bana doktor dubhalac vermiştj hem bağırsağı boşaltıyor hem hazımsızlıgi gazj alıyor
hunilii newmomad dün bana da bir anda vurdu ağrısı doğurucam sandım geçmek bilmedi 5-6tane kuru kayısı yedim geçmeseydi duphalac içecektim ama kayısı iş gördü çok şükür
Asill01 newmomad kuru kayısı ye canm 4-5tane yeterli oluyo gecmezse duphalac iç ama az iç bulantı yapıo fazla içersen
skyramom ben çok yaşıyorum hamileliğimden önce rezene çayı yapıyordum çok iyi geliyordu anında rahatlatıyor ama hamilelikte tehlikeli mi araştırmak lazım
bsra_ylmz61 newmomad valla çok surmuyo onu içince mutlaka evde olun ishal ediyo 🤣 ama çok rahatlıyorsun
annekiz6141 newmomad ay bende doğum sonrası kabız olmuştum kadın olmak gerçekten çok zor ya o bagsur da kanamaliya çevirdi Allah’ım be acılar cektimm gaz sıkışması da öyledir eminim insan mahvoluyor ya 😞