hilyy Kızlar galiba doğuruyorum 🤪 Suyum geldi biraz sonra nisan geldi ama sancı hiç yok şehir hastanesinde doğuracağım için erken gitmek istemiyorum kimseyi almıyorlar ve suni basıyorlar dua edin nolur kurtarayım rahatlıkla 🙏🏻🫶🫶
lallalalal hilyy sıcak duşa girin hareketler yapın çokta beklemeyin suyun gelmesi enfeksiyona aciksiniz demek
mezfamily hilyy hayırlısı olsun ılık duş alın karnınızı onun dua edin ve gidin fazla beklemeyin suyun gelmesi demek enfeksiyona açıksınız demek o yüzden gitmeniz gerekiyor sağlıkla alın kucağınıza 🌸🌸🌸
merveacrtsn Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah su gibi bir doğum olur kolaylıkla Rabbım size de güç, kuvvet ve sağlık versin 🩷 siz de bana dua edin doğurayım artık 😅
gamzeakarsu17 hilyy ılık suya girin egzersiz yapın emekleyin.bende su sızmasıyla gittiğimde 8 saat kendiliğinden açılmam için yalnız bekletildim baktılar açılma yok suni sancı taktılar şuan gitmemeniz bence de mantıklı oyalanın işlerinizi halledin dua edin neyle huzur buluyorsanız onu yapın.inşallah hızlıca ve sağlıklı bir şekilde atlatırsınız
hilyy Gittim acile aktif su akısı var dedi daha1 cm açılma varmış imza attım çıktım su yeterli şimdilik dedi en azından akşama kadar sancıyı evde çekerim
kader_00_ hilyy duşunu al sancılarını takip et sıvı şeyler tüketmeye çalış evin içinde yürüyüş yap inşallah doğurursun kolaylıkla ❤️