Masal777 Şuan ağrılarım var devamlı doktor ağrı olunca gel acilde dedi nasıl bi ağrıdan bahsediyor bilmiyorum zaten sürekli ağrım var bazen dayianmayiorum
baharli Masal777 benim öyle bir ağrım yok neden öyle oluyor ki sende arada kasıklarım kasılıyor ani harekette falan o kadar
Masal777 baharli sordum 2 sezereryian ve yaş vücudu eskisi gibi olmaz dedi 30 yaşındayım ağrılar şimdilik normal dedi ama artarsa direk acile git dedi onlar bana ulaşır diye
melek_demhat Masal777 yaptırmıyacagim net değil yanlış çıkma olasılığı da çok yüksek strese koymaktan başka birsey değil
melek_demhat Masal777 12. Haftaya gireceğim inanın detaylı ultrasyondan başka hiç bir şey düşünmüyorum Allah’ın izniyle de her şey yolunda gidecektir. Bazen bilmemek daha iyi olduğunu düşünüyorum her şekilde kabulumuzse
Masal777 melek_demhat engli olsa da aldırmam ki kıyamam ki umarım hepimize güzel Beşler sağlıklı olurlar tek istediğim bu cinsiyet fark etmez
sillaaa Masal777 benim de bu konuda kafam çok karışıktı ve ilk ikili tarama yaptırıp risk orta ya da yüksek çıkarsa fetal dna yaptırmaya karar vermiştim düşük risk çıktığı için yaptırmadım. Yaşınız 35 yaş altıysa ilk ikili yaptırın bence
sillaaa Masal777 eğer çıkan sonucu kafanıza takıp hamileliği zehir edecekseniz direkt fetal yaptırın ama çıkan sonuç iyi olmasa bile fetal dna sürecinde psikolojinizi düzgün tutacaksanız ilk ikili yaptırın bence💖 sağlıklı haberler olsun inşallah 💖
Leyla93- Masal777 canım bence ikili yaptırma yanılma payı yüksek diyorlar doktorlar bile artık önermiyorlar fetal dna daha doğru sonuç veriyor ona yonlendırıyorlar ben 2 doktor takipliyim ıkısıde panorama test onerdi onu yaptırdım ben
ayseak_ NazarAytekin şuan 14 haftalık gebeyim yaptırmadım çevremdeki herkes yaptırma dedi çoğu kişiye yüksek risk diyip hamileliğini zehir ediyorlar