4bebeliannee ayaznannesi ilkheyecanim_ Kızlar merhaba şimdi görüyorum yorumunuzu. Evet 4 yıl arayla iki kez çift yumurta ikizlerine hamile kaldım 😬🧿
4bebeliannee fikretbaciniz ilkinde bir tanesinin ikinci aya doğru kalbi durdu, şükür diğerini doğurmak nasip oldu. Yıllar sonra plansız şekilde hamile kaldım ve yine ikizdi. Üçüncü kez yaşanmaması için bu seferkinde tüplerimi aldıracağım 🥲
4bebeliannee ayaznannesi evet aileden gelen genlerden dolayıysa bi daha bi daha olabiliyormus dikkat etmek gerek 🤭
fikretbaciniz 4bebeliannee kız ben perinat da yatarken bi kadın dediki yemgem çift tahinli üç kere gebe kalmış üçüde ikşz 6 çocuğu var biz eşimle çok tırstık😀😀
4bebeliannee fikretbaciniz evet çift rahimli bi kadının daha başına geldi geçen habere cikti, aynı anda iki bebek doğurdu ayrı iki rahimde. Eşime dedim ki “milletin iki rahimle yaptığını biz tek rahimle yapiyoz bak 😎” agsgsgsggs 😃😃
4bebeliannee fikretbaciniz hatta eşim dedi senin de çift olaymış demek dördüz doğuracakmışsın ahahahah baya komik muhabbetti 😬