eliffgencc seyma_1204 5 hafta 4 günlüğüz Karından muayene oldum kesem oluşmuş haftaya inşallah kalp atışını duymaya gideceğim
seyma_1204 Masal777 regl döneminizin Masal777 ya ne kadar şanslısınız pazartesi kontrol var görülecek mi çok merak ediyorum
Masal777 seyma_1204 regl son tarih 23 haziran normalde 7+5 olmam gerekiyor ama doktor dedgi gibi şuan tam 8+1 olduk bugün onden gidyior dedi ilk başlarda tam tütü sonradan önden gitmeyi başladı sebebi bilmiyorum ama doktor bişe demedi
seyma_1204 inox ya gittiğimizde görürüz inşallah ultrason cihazına göre bile değişiyor diyorlar 5 haftadan sonra vajinal ultrasonla görülüyormuş
mercimektanesibebisim inox 6+0 dan sonra görünmesi lazım demişti sanki önceden doktorum öyle hatırlıyorum
Masal777 seyma_1204 aşkım cihaz ve yapısı daha yeni 3 gün oluyor karnında net görüntü alamadi doktor Altan muanyie oldum gördüğüm bebek bida göremedim karanlik düştü karnimdan devletse fazla bişe beklemeyin ama özel cihazlar süper
seyma_1204 inox eğer görünmez ve vajinal muayene ile bakalım derse doktorum şuan baktırmak istemiyorum derim sanırım 🙂↕️
inox mercimektanesibebisim bende öyle hatırlıyorum bu 2. Gebeliğim. İlkinde de erken farkettim boşuna gitmiştim göremeden dönmüştüm 6 da gidicem bu sefer garanti olsun diye
seyma_1204 Bende biraz daha beklemeyi istiyordum aslında önce sağlık ocağına gidip kan verdim sağlık ocağı doktorum pozitif olduğunu görünce kadın doğumdan hemen randevu al ilaç başlıycam dedi aslında 6. Haftaya kadar beklesem iyiyidi
seyma_1204 Yok gebelik olmadan önce başlamıştı bana folik asiti karışık vitamin dedi doktor kese görününce haber ver dedi
sultanasb seyma_1204 vajinalden gördü. Beta değerim 4 binlere gelmişti. Vajinale ilk gönlüm olmadı. Keseyi görmem lazım dış gebelik şüphesini ortadan kaldıralım dedi. Öyle göründü