ezgii35 hurremintorunu Çok sevindim sorun yaşamamanıza 🙏🏻 o an pişman olmuştum ama şimdi bi enerji geldi doğum için faydalı olacaktır şifa olsun 🌸
hurremintorunu ezgii35 o enerjinin geldiğini gerçekten sizde hissetiniz mi ya o günden sonra daha dinç hissediyorum kendimi diyorum acaba psikolojik mi diye ama sizde de öyleyse normal demek ki
ezgii35 hurremintorunu evet evet önce tabi extra takılan serumlardan uyku hali vardı ama eve gelip dinlenince çok dinç hissetmeye başladım🥰
hurremintorunu rmy1 bende ferrum kullanıyordum günde bir tane sonra düşmeye başlayınca sabah akşam iç dedi ama düzelmedi işte dahiliyeye gittim ferrum zaten düzeltmez falan dedi gynoferro diye bir ilaç verdi serumdan bi 10 gün sonra falan başlıyıcam ona
rmy1 hurremintorunu gynoferro bana yan etki yapmıştı bir yıl çnce kullanmıştım bende mide ağrısı oluşturmuştu inşallah sizde bir sıkıntı olmaz 🌼
Siyah2418 allyslife merhabaaaaaa ya ben de serum takiyordum hatırladın mı benim 10 adet serum bitti ferritin 65 demir 350 hemoglobin 11 olmuş doktor yeterli gayet iyi dedi hemoglobin 8 di çünkü 🤗
allyslife Siyah2418 oyy maşaallah çok sevindim senin adına canım, benim de randevum cumartesi isteyeceğim doktorumdan🫠 ferritin öncesinde kaç demiştin canım, hatırlayamadım🥲
Siyah2418 allyslife ferritin 16 ymış 65 olmuş hemoglobin önemli o da 8 di 11 olmuş doktor yeterli demir depon da dolmuş dedi bugün 31 haftalık oldum inşallah doğuma kadar azalmaz da sağ sağlim dogururuz
allyslife Siyah2418 mutlaka takviye kullanmaya devam et + c vitamini ile destekle, haftada 3 gün et/et ürünleri tüket🫠 hangi serumu taktırmıştım adını ve mg hatırlıyor musun?