damder hangi takvim İ kullanıyorsunz eğer bebek düşünüyorsanız pembe logolu adet takvimi var adet günlerini hani hep doğru belirtiyor ben ona göre korundum 1.5 sene işe yaramıştı misal çevrendekiler boş yapmış her ay düzenli adetimi olurdum takvime işlerdim hep şu gün adet olcağım yazardı o gün olurdum illa 20 snde oldun diye bıdahaki ay 20 snde olcan diye bi kayde yok cnm bazılarında senelik ileri yada geri gidiyor adet günleri genellikle. Ama düzenli şekilde ilerliyor mesela bekarken adetim 7 gün sürerdi doğumdan sonra 5 gün sürmeye başladı belli olmuyor hani ama bnm dediğim takvime göre birlikte olursan eşinle hamile kalırsın ben ona göre korundum sadece takvimle korunma yaptım ona göre birlikte olurdum çokta işe yaradı. Bide misal kanamam oldu adet günün kadar sürdü hamile değilim diyip geçiştirme çünkü bazı yerleşme kanamaları adet görmüş gibi olabiliyor ilk gebeliğimde 7 gün sürdü hamile değilim dedim yerleşme kanaması ne bilmezdim Corona iğnesi vurulmuştum işe başlamak için çok kötü olmuştum ben iğneden kötüyüm sandım ama meğersem hamileymişim hatta acile gitmiştim doktora anlattığımda kan geldiyse hamile değilsindir demişti test felan yapmamıştı meğersem hamileymişim ilk geceden hamile kalmıştım ama o ay adetimi de olmuştum.