esrasvlms Kızlar 16 haftalığım. Bugün renkli akıntı şeklinde lekelenmem oldu iki üç kere. Sonra akıntım normal renge döndü. Şu an göbek deliği hizasında sol tarafta batma hissi var. Endişeleniyorum. Yasayanınız var mı bu saatte acile gitmeli miyim
Raftakilimon esrasvlms benimde aynı yerde dokunduğumda çok ağrı olurdu hatta ultrasona girdiğinde doktor cihazı orada gezdirirken ağrırdı çok fena doktora sormuştum karın kasların verdiği rahatsızlık demişti spor yaptıysan oda etkilemiştir
Raftakilimon esrasvlms bu arada derinizde mi yoksa içinizde mi bunu hissediyorsunuz ben derimde bu ağrıyı hissediyordum
purpoles esrasvlms batma hissi çok normal banada ara ara hep olur ama renkli akıntı pembe mi öyleyse doktorunuza sormanız gerekir
esrasvlms kalimero39 Bikaç kere daha olmuştu önceden de en son çarşamba günü kontrole gitmiştim doktor her şey yolunda demişti normal geçti randevum. Aktif bel ve kasık ağrısı yaşıyorum sızı şeklinde çoğunlukla doktor rahim büyüyo demişti daha önceden magnezyum kullanıyorum bu yüzden
esrasvlms Raftakilimon içten bi iğne batar gibi oluyo. Spor falan yapmadım ama iki gün üst üste çok yorulmuştum hatta dün sabah uyandığımda bacaklarım ve ayaklarım o kadar ağrıyodu ki üstüne basamıyodum bi süre sonrasında geçti o agrılar. Bugünde ful dinlendiğim halde böyle oldu
kalimero39 esrasvlms Evet, rahim büyüdüğü için bu ağrıı ve sızılar. Ben doğuma kadar çektim maalesef. Magnezyum da kullanıyordum ayrıca. Korkmayın hiç.
kalimero39 esrasvlms Erkek 🥰 Hiç alakası yok cinsiyetle. Rahim bu, kız da olsa erkek de olsa mecbur büyüyecek
esrasvlms purpoles pembe kahve arası bi renkti tam ayırt edemedim dün üç kere gördüm peçetede. Bugün hiç bir şeyim yok. Salı günü doktora randevu aldım bi sıkıntı çıkmaz inşallah