mavigolge İdrar yolu enfeksiyonu ve bakteri üremesi varken geçmemişken doğum yapan var mı ? Bir probleme sebep oluyor mu acaba ? Ben de başından beri tekrarlıyo hiç geçtiğini görmedim
kalimero39 mavigolge Eğer normal doğum yapmayı planlıyorsanız bebeğe bulaşma riski yüksek oluyor. Sezaryende ise bir sorun olmuyor.
zhrrmom mavigolge idrar kültüründe bende ürüme çıkmadı ama ilk hamileliğimde de şimdi de başından sonuna kadar devam ediyor. Bugün dr. Bol bol şu iç dedi sadece . Normal doğum yaptım ilk bebeğimde hiç bir sorun teşgil etmedi 😊
mavigolge zhrrmom bende üreme geçince diğerine müdahale etmiyorlardı ve tekrarlıyodu sürekli 🥲 şuanda da var hissediyorum 36+2 haftalık oldum. Bir sorun teşkil ederse ve çok sıkıntılı birşeyse hastaneye yatışı kabul edicem artık. 🥹
zhrrmom mavigolge hayır ya korkmayın sadece erken doğumu tetikliyor diyorlar. Sizin haftanız da ilerde 🤗 doğumdan hemen sonra o enfeksiyon kalmıyor. Benim öyle olmuştu. Antibiyotik içtin krem falan verdi ama hala devam ediyor. Bol bol şu için 😅