Dryya Merhaba kızlar bugün doktor randevum vardı doktor bebeğin ters döndüğünü ve sezeryan olabileceğini söyledi 29. Haftadayım bu durum değişir mi bilen yaşayan var mı ?
AlyaSu Dryya canım yarın 32 haftalık oluyoruz ve bebeğim hâla ters pozisyonda 😊 bence doğuma kadar döner diye düşünüyorum
Agg0207 Dryya bebegim 29. Haftada dönmüştü benim normal dogumu bekledik hep 40+3e kadr bekledik ama kanala girmedi çatım dar oldugu için sezeryan oldum ben
Tugba2626 Dryya yuh 29 mı dedi bunu. 36. Haftada bile dönen var . Sen bu doktoru bi değerlendir bence
Zuleyhakaan Dryya cok erken değil mi bunu söylemesi için🤷🏻♀️ Benım ılkı 30 da ikincisi 31de dönmüştü
Tuna58 29 da tersti 33te yan 😂😂 bunu sorun etmek icin cok erken 37de hala böyle olursa bakarız o zaman konuşuruz demişti doktorum.
Dryya Tugba2626 valla ilk kez gittim ve korktum ama doktoru o kadar çok önerdiler ki bayada yol gittim sırf iyidir diye
Pnr_jr Dryya senin doktor sezeryan yapmaya niyetli herhalde. Daha erken ki, dönebilir .. 35ten sonra bak duruma şuan stres yapma benim 33 te döndü .
Meryemasyam Benim 30.haftada doğum pozisyonuna dönmüştü şimdi 37 haftalık ters dönmüş değişirni sizce bayanlar haftayada böyle olursa sezeryan dedi ama istemiyorum Bi yandan sezeryanı
Cimbom Dryya Bende 34 haftadayım bebeğim baş aşağı değil ama doktor birşey demedi perşembe belli olacak