minikfasulyeo Ya yemin ediyorum demir ilaçları hamileler için bir eziyet yaaa Sizde de bulantı yapıyor mu bazen Halsizlik çöküyor sanki insana ya Doğumdan sonra midemizi zar zor toparlayacağız galiba
elifsuleyman01 minikfasulyeo ay bende deaynı etki ya bi bende oluyo sandım zaten yemek yiyemiyoruz bi o fazla zorluyo benim demirim aşıeı düşük ama içmeyi kestim resmen
akbltsvda minikfasulyeo bnm yapti ewt her seferinde kustumm. Demir dopari Bosaldi bu yüzden. Somra doktorumda damardan verdi
minikfasulyeo kalimero39 Allah’ım bunu duymaya ve hissetmeye çok ihtiyacım vardı Yorumunuz bal gibi geldi
minikfasulyeo elifsuleyman01 bebek içinde anne içinde faydalı ama Cidden dediğiniz gibi bitiriyor bizi ya
askistan Beni mahvetti sadece bulantı yapsa iyi kusa kusa bir hal oldum aç da denedim tok da denedim 3. Günden sonra kullanamaz hale geldim iki defa kullanmayı denedim ikisi de çöpe gitti
minikfasulyeo akbltsvda aaa damardan verildigini bilmiyordum doğumdan sonra bizim mideyi yıkatmamiz lazım galiba ilaç içe içe bir hâl olduk 😂 Yemin ediyorum ben mide olsam ilaçlardan bunalıma girerdim
emineata minikfasulyeo benim bağırsaklarımı da mahvetti ama doktorum bu iyi gelmezse diye alternatif önermişti ücretli bir ilaç ama kullanımı çok daha rahat bi kutusu 700 lira civarı böyle bişey kullanabiliyorsanız çok daha rahat edersiniz
minikfasulyeo emineata bende de ishal yapıyor içince söylemesi ayıptır büyük tuvaletimin rengi değişik çıkıyor sizin bağırsaklarda da mı öyle etki yaratiyor
yenianne_adayl minikfasulyeo ben istifra edip fenalaşıyordum acile felan kaldırıldım o derece fena oluyordum sonra doktoruma dedim oda normal dedi demek ki etki ediyor dedi 🤦♀️ bıraktım sonum kötü olucak die
minikfasulyeo yenianne_adayl valla iyi yapmissiniz doğuma kadar her gün acillik olmak Allah vermesin yani ilaç değişimi falan yapmadı mı sonrasinda
dilekkk06 minikfasulyeo 4 tane ilaç denedim hepsi mide bulantısı yaptı baktı doktorum olucak gibi değil damar yolundan serum taktı
momofAsyaa minikfasulyeo oreferon kullanıyor um kapsüller bende de bulantı yapıyodu bu parol gibi tablet bunda bulantı olmadı bende
dilara_minaz5672 Bende kullanamıyordum doktorum değiştirdi şurup kullandım çok şükür yan etki yapmadı öyle deneyin doktorunuza dsnışarak
bebekpopi minikfasulyeo benimde ilacım oo bağırsaklarımı bozduu midemi bulamdırıyo doktorumda bana dedi akşam aç karnına iç miden bulanmaz bende öyle yapoyorum
sarebtl Acillik oldum aylarca ilaç kullanmadım gynotardyferon gibi ilaçlar yüzünden… Kan değerim düştü ve yeni bir ilaç denedim doktor yazdı adı feramat. Kesinlikle kullanın diğerleri gibi değil bulantı kusma yok sadece dışkı rengi değişiyor. Mideye dokunmuyor bağırsak o kadar da sorun değil.
yenianne_adayl minikfasulyeo evet sürekli acillik olup istifra ediyordum zehirlendim çocuğa bir şey olacak diye çok korkuyordum doktorum degistirmedi en iyisi bu dedi demirin çok düşük kullan dedi ben de bıraktım mecbur şu an demirim düzeldi kullanmadım düzeldi ama bayağı zaman sonra tabi herkesin kendine sağlık acisindan kullananlar devam etsin yani kullanabilenler
dilekkk06 minikfasulyeo evet ama yan etki yapmaması için ilaç verdiler önce oda aynı narkoz etkisi yarattı salak gibi oldum bide griptım 🥹
Baklavaseverim minikfasulyeo Doktoruna söylersen ilaç değişikliğine gidecektir ya da aç karnına içiyorsan yemekten 2 saat sonraya çekebilir