Nisannurr Ayaklarım aşırı şiş artık terlikten başka bir şey giyemiyorum. 5 gün sonra düğün var ve tüm ayakkabılarım sıkıyor ve tek terlikte rahat ediyorum. Şu şişlikleri azaltacak öneriiniz var mı kızlar desteğe ihtiyacım var
melisasak35 Nisannurr 37 haftalığım ayakkabımı herzaman bir numara büyük alırım ona ragmen ayaklarım davul gibi şiş inmiyor crocs terlikle geziyorum ya 🙄 su anlık geçiriyor tekrar şişiyor aoğuk suyla yıkadım hastaneye giderken ayakkabımı giyiyim dedim hastanede ayaklarım kocaman oldu arkaları vurdu sıktı mafoldum terlik candır
celiabohun Nisannurr o şişlik anca doğumdan sonra gider, soguk su tuzlu su hikaye, sürekli ayakta kalmamaya çalışın
sndyy_4343 Nisannurr ayy benüm öyle bir şişmiştiki anlatamam ayak bacak çok şişmişti hastaneye gittim ödem söktürücü için meğerse tansiyonum yükselmiş o yüzden şişmişim acil ameliyata aldılar 😔
Nisannurr sndyy_4343 Allah korusun ya 🤲 çok geçmiş olsun iyi ki fark edilmiş. Benim bacaklarda yok ayaklarda var sadece
bsya Nisannurr sandalet gibi bişey al canım geçen hafta benim de kız kardeşimin düğünü vardı ve ayaklarım aşırı şişti sandalet aldım o da çok rahat değildi ama yanımda terlik de götürdüm düğünden sonra onu giydim ama şişliklerim eve gelip dinlenince geçti 10 gün öyle şiş ayaklarla gezdim Allah yardımcın olsun