Asill01 kley bnm 10+5 oldu canm dalgalanma süresiymiş o zamnki azalmalar normalmiş çok şükür sağlıklı ilerliyor bulantı bitti midede agrı ve kasık agrısı dewam edio buarada son adeti sorduysan 16haziran
kley sevcanbhcc geç dollenme olmuştur benimki de oyle normalde 10 haftalık olmasıngerekırken dah agerıden
qbra41 Ankara’dan selamlar, 7+4, kese ve kalp atışı görüldü. Hepinize sağlıklı, kolaylıkla bir süreç diliyorum.
sudee13 ssureyyabkntzla 12+4 haftalığım şok bacağımda 9 haftalık iken dvt toplardamar tıkanıklığı oldu günde 2 doz kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Şimdilik iyiye gidiyorum perinatoloji doktorum bebeğimde sıkıntı olmadığını söyledi sizler nasılsınız? 🥰
qbra41 ebruyys Teşekkür ediyorum. Cem ATABEKOĞLU ile başladık, tüp bebek. Takibini de onun yapmasını istiyorum.
hamilelikteikincibahar ssureyyabkntzla merhabalar ben de 10 haftalık hamileyim bulantılarım var biraz ama gelel olarak iyiyim biraz da enerjim olsa daha iyi olacak 😂
kafiyelianne Bende 11+2 deyim kızlar belirtileriniz nelerdi doktorlarımız cinsiyet tahmini yaptı mı ?
mirbusra sevcanbhcc sorun olmaz benimde 4 gün gerideydi betalarim da hep yavaştı çocuk sorunlu diye üzüldüm hep şimdi haftasına uyumlu oldu çok şükür