ysminakts vanilyalibuse çok erkenmiş ya o haftalarda zaten söylenen tahminler genelde yanlış çıkıyor 😄
vanilyalibuse ysminakts kız annesi olmaya kendimi inanılmaz hazırladım 😅 detaylıya girmeye korkacağım ahhaha
vanilyalibuse vanilyalibuse şaka bir yana doktor yanlış görmüşüz erkek dese asla üzülmem Rabbim şahidim bana sağlıklı olsun yeter, ilk minnağım 🫂🌸💞
ysminakts vanilyalibuse erken haftalarda kız diyip erkek çıkan çok var ama erkek dedikten sonra kız çıkan sayısı baya az bence 😄 Allah gönlümüze göre versin inşallah 🌸
melisasak35 baharrr_ 3 çizgiyi eliyle gösterdi testise baktı oda yok dedi 3 farklı doktor bizde anlamadık
arya2121 melisasak35 sağlıkla gelsin inşallah testisleri geç inmiş olabilir bazılarında öyle oluyorms galiba benim de oğluma kız demislerdi doğum yaptim şok erkek şuan yine hamileyim 18 ve 21 haftalık kız dediler yine yanilirmi diye suphedeyim
arya2121 Zehramm_ 2021 di şimdiki cihazlarla aynı mi değil mi bilmiyorum bende merak ediyorum açıkçası şimdi ki cihazlar daha net gibj