Merhaba kızlar.. Perşembe gunu gelişim geriliği nedeniyle 37+0 da doğum için yatisim yapıldı öğlen 1.30 da prop taktılar ertesi gün 1 30 da çıkardılar açıklığım sadece 1 cm oldu suni verdikçe verdiler ama hiçbir faydasını göremedim 🥲 açıkçası insanlara acı veren herkesin korkulu olan suni sancı bana hiç sancı vermedi karnim kasıldı dozajı yukselttikce sancı giriyordu ama vücudum ona alisiyordu hemşire de fayda etmedi açıklık ilerlemiyor doktorla konuştu doktor sezeryan dedi 24 saatlik sonucunda kabul ediyorum deyip 21.50 de ameliyathaneye indim. 22.00 da doğum başladı benim nabzım düştü bu yandan tansiyonum 7ye 3 oldu nabzim 50 oldu ilaclarla 70e kdr Yükselttiler kalp ritim bozukluğu gerçeklesti o an . Her yerimi delik desik ettiler takatim yoktu tepki vermeye başıma vuruyordu basım agriyor dedim damardan ilaç sıktılar 22.28 de kızım dünyaya geldi.. ama sıvı yutmuş ne yazikki… Meme emmedi emseydi yoğun bakıma girmeyecekti ama emmedi cihazdan cikarinda 80lere düşüyordu nefes alışveriş zor yapıyordu ameliyattan sonra 12 buçukta beni de yoğum bakıma koydular kalp sıkıntısıni takip etmek için kızımı yanıma verdiler ama meme sorunu devam edince nefes alışı zor olunca gece 2 de yoğun bakıma girdi . Ben bugün servise alındım akşam vakti de eşim gidip gördü cihazlardan ayrmislar kendi kendine nefes alıp veriyormus doktor gorecekmis karar vereceklerms. Tek umudum tek duam yarına kucağıma almak . Süt sağıp vermeye çalışıyorum açlıktan agliyormus iki gözümün çiçeği 🥹 bebiş doğdu tuşuna basamiyorum başka yere yollar diye 🥹 darısı tüm hamişlerimize olsun dua edin kziim yarın kucağımda olsun . Hayırlısı ile evimize dönelim..