Beyzanrcnp Kızıma isim konusunda sıkıntı yaşıyoruz Ahsen dedim ben eşim kumsal ailesi Ahsen ismini söyleyemiyormuş aksen diyorlar defne amine falan koyun diyorlar benim ailem benim karar verdiğim isim olacağını söylüyor kimseyi dinleme diyorlar iki arada bir derede kaldım valla bir ben mi böyleyim kaç aydır isim bulalım diye uğraşıyorum soruyorum en son Ahsen dedim diye hemen isim söylemeye başladılar sinirim bozuldu
allyslife Beyzanrcnp isim konusunda anne baba dışında kimseye söz hakkı verilmemesi taraftarıyım, kendim de öyle yaptım. Kimsenin yanında isim konusunu konuşmadım, fikir sormadım. Her kafadan bir ses çıkar mutlaka, hiç haz almam😏 sen içine ne siniyorsa onu koy tabii ki.
eliff228 Beyzanrcnp bence ismi doğduğu gün söylenmesi gerekiyor hatta kulağına ezanı okunduğunda ozaman kimseye hiç bir şey söyleme hakkı düşmüyor. Fikirleriniz istekleriniz sizde kalsın bence ahsen ismi de çook güzel. Gönlünüze göre yapın.
Beyzanrcnp allyslife evet ama benim koydugum isme gidip de söyleyemiyorum diyerek aksen demelerine sinir oldum
allyslife Beyzanrcnp tamam siz Aksen diyin de geç, sen o ismi koyma diye sana inat yapılıyor gibi geldi..
babyonn Resmen favori isimlerimizi bile soğuturlar diye kimseye söylemedik herkes sordu bi de karar vermediyseniz de düşündüğünüz yok mu diye bilinçli yapıyor bazıları sanki onları memnun etme borcumuz var gibi
bingaling562 Beyzanrcnp ahsen ismini aksen diye zikretmek o kadar zoraki ki. Yani içinde r gibi zor bir harf olsa da teleffuz edemiyorlar desem değil yani. Bana da özellikle ismi beğenmedikleri için öyle yapıyorlarmış gibi geldi. Eğer sizin içinize sindiyse isim hiç düşünmeyin.
Yasem4 Beyzanrcnp Ahsen anlamı yanlış bilinen bir isim. İnstada bebek.isimcisi sayfasına bakmanı tavsiye ederim
allyslife Yasem4 ay evet bir saattir Ahsen ismiyle alakalı yanlış bilinen bir şey vardı diye düşünüyorum hatırlayamadım bir türlü, sağlıkla yaşa inşaallaahh😂
dalyaluna35 Bu konuda soz esinizde bitiyor, bizde de kiz ismini ben seçtim ve kendi annem de kayinvalidem de olumsuz yaklaştı, annemin agzini ben kapattım kayinvalidemin de esim. Simdi herkes bebegimin ismine alıştı bir sey diyemiyor :)