aytac_yusifli Kızlar yarın 17 haftalık olucam. Bu gün göbeyimde be onun yanlarında ağrılar oluyor batma kimi . 2 hafta önce doktora gittiğimde rahim ağzım 3.2 di çok endişeleniyorum . Böyle olan yaşıysn var mı?
allyslife aytac_yusifli benim gebeliğin başından beri hep 35′ti, 25′ten az olmasını istemiyorlar. 32 de gayet normal bir aralık. Korkmaya gerek yok.
allyslife aytac_yusifli rahim bebekle beraber büyüyor, kaslar kasılıp gevşiyor. Gebelik boyunca bel, sırt, kasık ağrısı normal, tabii ki enfeksiyon olmadığı sürece. Enfeksiyon da ağrı yapar.
babyonn Benim o haftalarda 40 mm falandı ölçüm. 30 haftalık şimdi 28 mm olmuş birden pat diye düşebiliyor sinsi bi şey rahim uzunluğu. Siz korkutmak için söylemiyorum ama korkmadan tedbirli şekilde ilerleyin kendinizi yormayın ağır kaldırmayın ben temizliğe falan verdim kendimi o ara oldu heralde diyorum. Çok uzun yürüyüşler falan yapardım normal doğum için ya açılmazsa falan diye herkesin gebeliği aynı değil benim o kadar da yürümeme merdivene çıkmama gerek yokmuş meğer doktorunuzu dinleyin ama panik de olmayın
allyslife aytac_yusifli içine sinmiyorsa acile git belki enfeksiyona da bakarlar ama bir şey olduğunu sanmıyorum açıkcası